Libnet.ro
UNICEF

09:16

Ce se intampla ACUM la casa criminalului din Caracal - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ce se intampla ACUM la casa criminalului din Caracal - VIDEO

Gheorghe Dinca si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei. Luiza Melencu 18 ani) a disparut in luna aprilie 2019, dupa ce a luat o masina de. continuă pe Antena3

Al cui era, de fapt, telefonul de pe care a sunat Alexandra, victima criminalului din Caracal: anchetatorii lamuresc misterul

Alexandra Macesanu, tanara ucisa cu brutalitate intr-o locuinta din Caracal, a sunat de trei ori la 112 pentru a cere ajutor. Chiar si asa, politistii au ajuns la ea dupa 19 ore. STS si Politia Romana au dat vina unii pe altii privind localizarea apelului. Pana a fost prea tarziu. Alexandra Macesanu a fost data .

EXCLUSIV Explicatiile unui medic stomatolog despre dintii care ar fi fost descoperiti in casa groazei din Caracal

Cazul de la Caracal este unul mediatizat indelung, iar o intreaga tara priveste revoltata cum toate informatiile ar conduce spre o interventie esuata a autoritatilor. Pe internet circula multe detalii din ancheta si poze cu ramasitele gasite in locuinta lui Gheorghe Dinca, despre care se crede ca ar fi umane. De cateva zile, echipe de .

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca.

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca.

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

Criminalului din Caracal i s-a facut rau. Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT a fost intrerupta. Va fi reluata dupa ora 8

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

FOTO Imagini din casa groazei din Caracal: cu cat dorea criminalul sa vanda cele 7 camere pline cu mizerie si fiare vechi

Criminalul Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca a ucis doua adolescente, traia intr-o mizerie de nedescris. Locuinta sa, aflata la periferia Caracalului, era ticsita de fiare vechi, obiecte nefolositoare si mormane de haine. Casa lui Gheorghe Dinca e localizata la marginea Caracalului si impresioneaza printr-un gard inalt. Gospodaria se intinde pe 3. 000 de metri .

Noi detalii din casa groazei din Caracal: o vecina ar fi sunat la 112, dar n-a fost luata in seama. Ce spun probele ADN

Noi detalii ies la iveala din casa groazei din Caracal, in care locuia Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente. O vecina ar fi sunat cu cateva ore bune inainte de apelul fetei la 112, dar politistii nu au luat-o in seama. Surse din ancheta dau de inteles ca .

Valiza cu ramasite umane si haine, gasita intr-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert in salvari maritime: E o situatie tragica. Toate obiectele vor fi gasite

Noi informatii socante legate de tragedia din Caracal. A fost descoperita o valiza plina de ramasite arse si haine intr-un lac din apropierea casei criminalului. Lacul e cercetat de scafandri pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )