Libnet.ro
UNICEF

07:30

Valiza cu ramasite umane si haine, gasita intr-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert in salvari maritime: E o situatie tragica. Toate obiectele vor fi gasite

Antena3 Antena3,
Valiza cu ramasite umane si haine, gasita intr-un lac din apropierea casei criminalului din Caracal. Expert in salvari maritime: E o situatie tragica. Toate obiectele vor fi gasite

Noi informatii socante legate de tragedia din Caracal. A fost descoperita o valiza plina de ramasite arse si haine intr-un lac din apropierea casei criminalului. Lacul e cercetat de scafandri pentru. continuă pe Antena3

Descoperire socanta intr-un lac din Caracal. Ramasite si haine gasite intr-o valiza

Descoperire socanta intr-un lac din Caracal, dupa ce presupusul criminal a fost retinut. Ramasite de oase, haine si incaltaminte au fost gasite intr-o valiza, intr-un lac aflat la un kilometru de.

Imagini de la locul unde politistii au gasit ramasite umane. Ce spun anchetatorii - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Politistii au gasit ramasite umane in curtea unui mecanic auto, despre care se presupune ca ar fi luat-o la ocazie pe una.

Descoperire macabra facuta in Olt. Anchetatorii au gasit ramasite umane, acasa la un mecanic auto

Ipoteza socanta in cazul fetelor disparute in Olt. Potrivit unor surse, politistii au gasit ramasite umane acasa la un mecani auto, care se presupune ca a luat la ocazie pe una dintre fete. Nu se stie.

Cazul Caracal - Scafandrii ISU, chemati sa caute intr-un lac din apropierea casei lui Dinca

Scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au fost solicitati sa intervina la un lac din apropierea casei principalului suspect in cazul crimei, surse din cadrul Politiei declarand pentru Mediafax ca sunt cautate probe.

Rasturnare de situatie in cazul pestilor piranha gasiti intr-un lac din Romania

Rasturnare de situatie in cazul pestilor piranha gasiti intr-un lac din Romania. Am analizat pozele nu am vazut pestele pe viu. Acel peste nu este piranhia, ci pestele Pacu din America de Sus. Este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )