Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Un excavator scoate pomii si alte resturi din curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. in fiecare zi, anchetatorii ridica noi probe din casa ororilor. Si apar noi informatii si despre balbele oamenilor legii, i. continuă pe Antena3

HALUCINANT: Doua tone de HAINE DE DAMA gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca!

Bilant halucinant dupa zile intregi de cercetare a curtii criminalului din Caracal. Politistii si procurorii care perchezitioneaza casa criminalului Gheorghe Dinca au gasit o cantitate uriasa de haine de.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Anchetatorii au ridicat noi probe, inclusiv trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe, printre care si trei masini, din curtea lui Gheorghe Dinca. Una dintre masinile ridicate este chiar cea cu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu, relateaza Mediafax.

Ziua decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scana curtea lui Gheorghe Dinca

Zi decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scanacurtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au curatat-o cu doua excavatoare. Va fi folosit un scaner special poate vedea pana la cinci.

Aparatura speciala pentru a scana curtea lui Gheorghe Dinca

Aparatura speciala pentru scanarea solului va fi folosita pentru cercetari la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, unde se cauta probe pe care inculpatul le-ar fi putut ingropa in pamant sau in gropile betonate, potrivit Mediafax.

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal e departe de final. Solul din curtea lui Gheorghe Dinca, scanat pana la patru metri adancime

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime. Anchetatorii vor curata.

CAZUL CARACAL Trei masini au fost ridicate din curtea lui Gheorghe Dinca, pentru expertiza (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Anchetatorii au mai ridicat doua masini din curtea lui Gheorghe Dinca, unul dintre cele trei vehicule fiind celcu care ar fi fost rapita Alexandra Macesanu. Continua ancheta in cazul.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au inceput sapaturile in curtea lui Gheorghe Dinca

UPDATEMoment important in ancheta crimelor de la Caracal. Anchetatorii au inceput sa curete curtea ororilor pentru ca maine sa fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )