Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI. Decizia neasteptata (exclusiv)

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI. Decizia neasteptata (exclusiv)

In urma cu doua saptamana, cazul cu o asistenta si un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu care ar fi intretinut relatii intime in timpul garzilor facea inconjurul Romaniei. Decizia comisiei de disciplina a luat decizia neasteptata. Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI?! Ce spune consiliul etic despre scandalul Sex . continuă pe Playtech

Adelina Pestritu face un gest minunat. Ce se intampla acum cu rochia de mireasa de 8.500 de euro

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au avut o nunta de lux in vara anului 2019. Dupa ce evenimentul s-a incheiat, vedeta de pe Instagram a decis ca una dintre cele doua tinute purtate in ziua cea mare sa fie licitata. Banii stransi in urma vanzarii vor fi donati copiiilor cu nevoi speciale. Gest nobil dupa .

Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama. Rasturnare de situatie: ce a facut femeia la tribunal

In urma cu putin timp, in spatiul public a aparut un articol cum ca Pepe ar vrea sa se razbune, in ce o priveste pe Raluca Pastrama. Surse din apropierea cuplului au facut declaratii despre acest subiect. Ce i-a trasmis bruneta artistului la tribunal. Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama Vestea ca .

Sportiva, umilita de Federatia Romana de Bob dupa scandalul de hartuire intima: Imaginatie bogata

Este din nou scandal in sportul romanesc, dupa dezvaluirile facute de Ioana Gheorghe, 23 de ani, componenta a lotului olimpic de bob. Aceasta a lansat acuzatii extrem de grave la adresa antrenorului Paul Neagu, 66 de ani. De hartuire, violenta si proxenetism. De-a lungul ultimilor ani, mai multe sportive ar fi fost supuse la abuzuri .

EXCLUSIV Prin ce momente cumplite au trecut Anca Serea si cei 6 copii. Ce planuri au acum dupa ce Adi Sina s-a videcat de covid

Momente de panica in familia Ancai Serea, dupa ce sotul ei, solistul Adrian Sina, a fost diagnosticat cu coronavirus! Artistul a inceput sa prezinte simptome de boala la inceputul lunii noiembrie, avand frisoane si temperatura si s-a izolat de restul familiei inainte de a primi rezultatul testului pentru COVID-19. Anca Serea ne-a povestit, intr-un interviu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )