Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama. Rasturnare de situatie: ce a facut femeia la tribunal

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama. Rasturnare de situatie: ce a facut femeia la tribunal

In urma cu putin timp, in spatiul public a aparut un articol cum ca Pepe ar vrea sa se razbune, in ce o priveste pe Raluca Pastrama. Surse din apropierea cuplului au facut declaratii despre acest subiect. Ce i-a trasmis bruneta artistului la tribunal. Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama Vestea ca . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Rasturnare de situatie in divortul fulger din showbiz-ul romanesc. Ce decizie incredibila a luat acum mama copiilor juratului de la Next Star? Fanii fostului cuplu abia au crezut una ca asta. Decizia socanta luata acum Raluca Pastrama? Ce a facut acum mama copiilor lui Pepe? De parca vestea ca divorteaza nu era de ajuns pentru .

Serghei Mizil, reactie ciudata dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Pastrama

Serghei Mizil, fiind un apropiat a lui Ion Talent, tatal lui Pepe, a vorbit despre scandalul momentului, adica divortul cantaretului de Raluca Pastrama. Reactia lui Serghei Mizil dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Precum si alti apropiati ai familiei lui Pepe, Serghei Mizil a fost foarte uimit cand a auzit ca artistul divorteaza de sotia .

Cine i-a spus lui Pepe ca Raluca Pastrama il insala. Informatia vine fix de la o vedeta

Oana Roman a fost prezenta recent in platoul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a vorbit despre divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Vedeta a demontat acuzatiile aduse artistului din partea fostei sotii, dar a relatat si punctul de plecare al izvorului de zvonuri care o invinuiesc pe Raluca de infidelitate. Divortul .

Oana Roman dezvaluie motivele care au condus la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Umbla vorba despre o escapada a sotiei cantaretului (VIDEO)

Oana Roman face lumina in tumultosul divort dintre Pepe si Raluca Pastrama. Fiind o apropiata a familiei, Oana sare in apararea artstului, despre care spune ca a incercat sa tina familia unita si sa nu me.

Detaliile divortului cu scandal dintre Pepe si Raluca Pastrama. Acuzatii grave despre cantaret

Pepeaanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama, dupa 8 ani de casnicie. Raluca Pastrama a cerut un ordin de protectie, dupa ce sotul ei a.

Pepe, primele declaratii despre actele de violenta. Artistul a rabufnit in fata tribunalului

Scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama atinge cote maxime. Sotia artistului a retras ordinul de protectie la doar cateva zile dupa ce il ceruse in Instanta. Iar cantaretul a facut si primele declaratii cu privire la presupusele acte de violenta.

Cine e barbatul cu care Raluca Pastrama a fost la munte. El e motivul furiei lui Pepe?

Raluca Pastrama i-ar fi fost infidela lui Pepe, motiv pentru care solistul nu si-a mai putut tine in frau furia. Ce detalii sunt cunoscute pana acum despre escapada fostei sotii a artistului si ce s-a aflat despre barbatul misterios care ar fi putut sa-i ia locul solistului? Cine e barbatul cu care Raluca Pastrama a .

Ce a facut Pepe cand a aflat ca Raluca Pastrama are amant. S-a dus imediat la tribunal

Raluca Pastrama si-a retras plangerea la politie, dovedindu-se astfel ca Pepe nu a agresat-o. Cei doi au avut insa o despartire cu multe scandaluri, dupa ce femeia l-a acuzat pe artist ca ar fi batut-o. Ce a facut Pepe cand a aflat ca Raluca Pastrama are amant Astfel ca cei doi s-au intalnit in fata .

Oana Zavoranu, atac la Raluca Pastrama dupa ce a batut-o Pepe. A facut-o de ras public

Dupa ce a luat la rost toate vedetele care se folosesc de Instagram pentru a castiga bani, Oana Zavoranu o ataca pe Raluca Pastrama dupa ce a batut-o Pepe. Fosta sotie a cantaretului a facut-o de ras pe bruneta. Ce spune Oana Zavoranu despre scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama Daca la inceputul lunii noiembrie .

Pepe, santajat cu poze compromitatoare cu Raluca Pastrama. I-au cerut mii de euro

Inainte de cununie, Pepe a fost santajat cu imagini in care Raluca a pozat goala. Mi s-au cerut 5. 000 de euro sa nu apara. Pepe, santajat inainte de cununie cu poze compromitatoare cu Raluca Pastrama Divortul complicat al lui Pepe le-a reamintit unor fani de-ai sai despre episodul delicat trait de el si partenera sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )