Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla acum cu magistrala de metrou M5 Drumul Taberei. Anuntul facut la 9 ani de cand bucurestenii o asteapta

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu magistrala de metrou M5 Drumul Taberei. Anuntul facut la 9 ani de cand bucurestenii o asteapta

Locuitorii Capitalei asteapta de 9 ani metroul din Drumul Taberei, primul peretela linia aceasta fiind sapat in 15 noiembrie 2011. Pe noua linie vor circula 10 trenuri din flota Metrorex actuala, insa daca licitatiile nu se vor mai bloca, alte 13 trenuri ar trebui cumparate pana in 2022. Ce se intampla acum cu magistrala M5. continuă pe Playtech

Magistrala de metrou Drumul Taberei va fi deschisa in cateva zile, dupa o inaugurare asteptata de noua ani

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei ar putea fi inaugurata peste doar cateva zile, cel tarziu saptamana viitoare.

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in acest weekend. Miercuri se face receptia lucrarilor - surse

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, miercuri urmand a avea loc receptia la terminarea lucrarilor, potrivit unor surse apropiate proiectului. Lucrarile la Magistrala 5 din Drumul Taberei au inceput in 2011.

Surse: Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in weekend

Magistrala de metrou M5 din Drumul Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse. Lucrarile au inceput in 2011, iar primul.

Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla acum cu pretul la pompa

Prognoza pentru 2021 este putin mai modesta decat cea a lui Goldman Sachs, declara Alexander Novak, ministrul rus al energiei. Dar ne putem astepta la volatilitate pe piata, atat cu maxime cat si cu minime. Anuntul nesperat pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Ministrul rus al energiei, Alexander Novak, a cerut doar .

Se intampla acum in Delta Dunarii! Toti romanii aflati acolo au fost luati prin surprindere: E ultimul

Pasarile care cuibaresc in Delta Dunarii sunt in plin proces de migratie spre sudul Europei, urmand bine cunoscutul traseu de-a lungul Marii Negre, pe teritoriul Bulgariei, Greciei, Marii Mediterane, Turciei, Israelului, Peninsulei Sinai si cursul Nilului pana-n apropierea Kenyei. Astfel, iubitorii de pasari se pot bucure in aceste zile de un ultim spectacol extraordinar oferit .

Protest impotriva lui Gigi Becali. Ce se intampla acum, dupa ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Dupa ce a primit interzis pe Ghencea, Gigi Becali a fost refuzat si pe o alta arena care se construieste in Bucuresti. Patronul de la FCSB intentiona sa isi duca echipa sa joace la Arcul de Triumf, pe stadionul care se face pentru Euro 2020. Dar si acolo se loveste de o opozitie vehementa. Suporterii .

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o .

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in acest weekend

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, inceputa in 2011, ar putea fi inaugurata in acest week-end. Magistrala 5 de metrou, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, va avea aproape 7 kilometri lungime si este compusa din 10 statii de metrou si un depou.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )