Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce se intampla cu Andreea Balan la doua luni dupa ce a vazut moartea cu ochii! ASA CEVA este de necrezut! (FOTO)

B1 B1,
Ce se intampla cu Andreea Balan la doua luni dupa ce a vazut moartea cu ochii! ASA CEVA este de necrezut! (FOTO)

Andreea Balan a trecut prin clipe cumplite in timpul nasterii celei de-a doua fetite, cand a fost la un pas de moarte. continuă pe B1

Cristi Danilet, sanctionat disciplinar de judecatorii CSM cu 5% din indemnizatia pe doua luni, dupa ce spunea ca armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia

Judecatorul Cristi Danilet a fost sanctionat marti de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM dupa ce scria, pe Facebook, ca armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia. Lui Danilet i se va retine 5% din indemnizatia lunara, timp de doua luni.

O noua veste CONFIRMATA despre Andreea Balan! Lumea mondena, iN SOC. Chiar acum, dupa cele trei operatii...

Andreea Balan a revenit pe scena dupa clipele grele prin care a trecut, in timpul nasterii celei de-a doua fetite.

Problemele nu se mai termina pentru Andreea Balan. Marturii terifiante ale cantaretei, dupa cele trei operatii suferite

Andreea Balan a fost la un pas de moarte in urma cu doua luni. Desi trebuia sa fie unele dintre cele mai fericite clipe din viata ei, pentru ca dadea nastere celui de-al doilea copil al sau, toaga bucuria.

Iulia Albu o ironizeaza pe Andreea Balan: Nu cred ca ai urcat pe scena doar pe barter!

Iulia Albu a facut iar macel critic printre vedete. De data asta, le-a criticat pe blogul sau si s-a luat de modul in care se afiseaza pe retelele sociale, dar si cum se imbraca. Pe Instagram, fiecare se pozeaza cum vrea. Cu cat te afisezi intr-o ipostaza mai trasnita, cu atat ai mai multe sanse [] .

CEDO a respins cererea Guvernului Dancila de amanare cu doua luni a plangerii depuse de Kovesi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a respins cererea guvernului de amanare cu doua luni a judecarii plangerii depuse de Laura Codruta Kovesi cu privire la decizia de revocare din functia de sefa a DNA.

CEDO a respins cererea Guvernului Dancila de amanare cu doua luni a plangerii depuse de Kovesi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a respins cererea guvernului de amanare cu doua luni a judecarii plangerii depuse de Laura Codruta Kovesi. Kovesi a atacat in ianuarie 2019 la CEDO decizia de revocare din functia de sef al DNA, potrivit.

Aplicarea marcajului rutier pe strazile din Chisinau va dura doua luni

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca de saptamana viitoare, pe strazile din Chisinau va incepe aplicarea marcajului rutier. Termenul de executare a lucrarilor de profil este de doua luni, urmand a fi aplicat marcaj pe toate strazile principale si cele secundare din oras. Interventia va incepe pe strazile cu trafic intens, in intersectiile problematice si in preajma institutiilor de invatamant.

Gabriel Tamas si-a aflat pedeapsa: doua luni de munca in folosul comunitatii, amenda si permisul suspendat timp de patru ani

Gabriel Tamas 35 de ani) va scapa de arest, dupa ce a fost prins conducand cu 205 km/h in Israel, sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a stat in spatele gratiilor aproximativ sapte zile, dupa care a fost arestat la domiciliu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )