Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu Andreea Marin? A izbucnit in lacrimi: Este vorba despre...

B1 B1,
Ce se intampla cu Andreea Marin? A izbucnit in lacrimi: Este vorba despre...

Andreea Marin a primit, recent, un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut. Aceasta a surprins-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri em. continuă pe B1

Andreea Marin, in LACRIMI: Este o cumpana care a adus-o la limita dintre viata si moarte... Ce a PATIT vedeta (FOTO)

Andreea Marin a fost coplesita de emotie dupa ce a primit de la una dintre admiratoarele sale un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta. Sa aflu ca, fara sa stiu macar, am fost.

Din pacate, VESTILE RELE se confirma: Andreea Marin, in lacrimi, dupa ce a ajuns, in sfarsit, acasa...

Andreea Marin a primit un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut, aceasta surprinzand-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri.

Detalii SOCANTE ies la iveala! Este vorba despre Familia Regala. Un membru are probleme URIASE...

La doua luni dupa nunta dintre printul Harry si Meghan Markle, ies la iveala noi detalii despre ducesa de Sussex. De cand a devenit ducesa de Sussex, Meghan Markle duce o adevarata batalie cu protocolul.

Cutremur in SHOWBIZ: Un cunoscut cantaret a fost internat de URGENTA! Este vorba despre JURATUL de la VOCEA...

Tom Jones, fost jurat la concursul Vocea Angliei Vocea Angliei) si-a anulat vineri inca doua concerte dupa ce in cursul saptamanii a anuntat ca nu poate sustine doua spectacole din cauza problemelor de s.

Andreea Marin, din nou in lacrimi: Este atat de sensibil...

Andreea Marin a primit un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut. Aceasta a surprins-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri.

Din pacate, medicii au confirmat totul: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a fost, in urma cu putin timp, internata la spital pentru a face analize la inima, insa, se pare ca vedeta nu a fost satisfacuta pe deplin de rezultate, aceasta a fost vazuta saptamana.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

SOC in lumea mondena! Cei de la Antena 1 au confirmat: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea Poftiti la Nea Marin...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de la.

Ce se intampla cand tastezi cuvantul idiot pe Google (FOTO)

Cei care tasteaza cuvantul idiot pe Google vor avea o surpriza. Rezultatul cautarii, la sectiunea imagini, indica o personalitate marcanta a istoriei contemporane. Este vorba despre presedintele SUA,.

Medicii au confirmat TOTUL: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )