Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Vesti nu tocmai bune pentru bucurestenii racordati la sistemul de termoficare. Primarul Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu apa calda si caldura din acest moment in Capitala. Anunt important pentru bucuresteni: ce se intampla cu apa calda Dupa trei zile in care s-au inregistrat temperaturi sub 10 grade, bucurestenii stau in frig si . continuă pe Playtech

CIOLACU: Tot ceea ce se intampla in acest moment este o improvizatie, nu exista un plan coerent

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi, in legatura cu gestionarea pandemiei, ca tot ceea ce se intampla in acest moment este o improvizatie, nu exista un plan coerent si s-a incercat sa se reintroduca in sistemul STS altfel raportarile, conform Agerpres.

Peste 500 de imobile din Capitala, fara apa calda

Un numar total de 504 imobile din sectoarele 2, 3, 4 si 6 nu au apa calda, din cauza avariilor la reteaua de termoficare, se precizeaza intr-o informare postata pe site-ul Termoenergetica.

Peste 500 de imobile au ramas fara apa calda in Capitala

Un numar total de 504 imobile din sectoarele 2, 3, 4 si 6 nu au apa calda, din cauza avariilor la reteaua de termoficare, se precizeaza intr-o informare postata pe site-ul Termoenergetica. Anuntul are loc in co.

Liviu Plesoianu anunta ca pleaca din PSD: Din acest moment, drumurile noastre se despart

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca pleaca din PSD, spunand ca partidul in care a intrat este exact opusul formatiunii din prezent. Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine ma cunoaste stie ca, daca ajung sa iau hotararea de a pleca de undeva, nu ma mai uit niciodata inapoi.

Nicusor Dan, despre serviciul de incalzire si apa calda: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, ca PSD sa dea vina pe noua administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni in ceea ce priveste serviciul de incalzire si apa calda, pentru ca PSD sa.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

Este oficial! Raed Arafat rupe tacerea. Unde vor fi tratati pacientii infectati cu COVID-19 in lipsa locurilor la ATI

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de Guvern de joi, ca se va incerca suplimentarea numarului de ventilatoare in unitatile de Primiri Urgente. Acest lucru are in vedere tratarea pacientilor care au nevoie urgenta de oxigen, pana cand acestia vor avea sansa la un loc in ATI. O noua .

KLAUS IOHANNIS: in acest moment nu discutam la nivel de conducere a statului despre un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in acest moment nu se discuta la nivelul conducerii statului despre inchiderea tuturor activitatilor.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitatea posibilitatea unui posibilitatea inchiderii tarii. in acest moment nu discutam.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )