Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown

B1 B1,
Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitatea posibilitatea unui posibilitatea inchiderii tarii. in acest moment nu discutam. continuă pe B1

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

KLAUS IOHANNIS: in acest moment nu discutam la nivel de conducere a statului despre un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in acest moment nu se discuta la nivelul conducerii statului despre inchiderea tuturor activitatilor.

Klaus Iohannis, despre infectiile nosocomiale: Mi se pare o tema de o gravitate deosebita si voi insista sa fie tratata ca atare

In timpul conferintei de presa de mierucir, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat si despre infectiile nosocomiale, asociate pacientilor diagnosticati cu COVID-19, dar si despre faptul ca.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, adica pe 6 decembrie.

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen Despre numirea lui Iordache: PSD, totul pentru ai lor, nimic pentru cetateni

Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, in data de 6 decembrie, in conditiile in care actuala majoritate PSD-ista este ilegitima si nu mai reprezinta vointa romanilor, iar cel mai recent exemplu in acest sens este numirea lui Florin Iordache in functia de sef al Consiliului Legislativ, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: Odata si odata trebuie sa ne trezim si sa facem ordine in aceasta harababura parlamentara (VIDEO)

Se apropie alegrile parlamentare din 6 decembrie, iar dimensiunea reala a traseismului devine tot mai evidenta. Despre acest subiect a vorbit si Klaus Iohannis, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Co.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa: Nu avem dotarile, nu avem personalul si nici nu este recomandata (VIDEO)

In contextul in care Grupul de Comunicare Strategica a raportat in cursul zilei de 21 octombrie un numar total de 4. 848 de cazuri noi de COVID-19, din 37. 025 de teste prelucrate, presedintele Klaus Iohannis a fpst.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )