Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Record la alegerile prezidentiale in SUA. Aproape 10 milioane de americani au votat anticipat. Alegatorii au stat si 11 ore la coada (VIDEO)

B1 B1,
Record la alegerile prezidentiale in SUA. Aproape 10 milioane de americani au votat anticipat. Alegatorii au stat si 11 ore la coada (VIDEO)

Alegerile prezidentiale in SUA au debutat, iar aproape 10 milioane de americani au votat deja anticipat, un record. Pe langa votul prin corespondenta, se poate vota inainte de 3 noiembrie si la sectii, asa cum. continuă pe B1

Peste zece milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste zece milioane de americani au votat la alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, prin corespondenta sau anticipat, relateaza AFP.

VIDEO Alegeri prezidentiale SUA 2020, lupta pentru voturile comunitatilor americane cu origini in Europa de Est: NATO nu va supravietui unui al doilea mandat al lui Trump

Fostul comandant suprem al NATO, generalul Wesley Clark, ambasadorul Mark Brzezinski si lideri ai comunitatilor central si est-europene din Statele Unite au lansat o campanie pro-Biden pentru statele-cheie in alegerile prezidentiale americane in care acuza ca atacurile presedintelui Trump asupra Aliantei NATO pun in pericol libertatea de la Marea Baltica la Marea Neagra, in contextul in care angajamentul NATO este unul foarte sensibil pentru spatiul sud-est european, aflat sub dominatia sovietica pana la prabusirea URSS.

Sergiu Mocanu indeamna cetatenii sa boicoteze alegerile prezidentiale: Noi chemam lumea sa voteze impotriva intregii clase politice

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a indemnat cetatenii sa nu participe in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. in opinia lui, o participare pasiva la vot ar putea duce la ruinarea clasei politice actuale din Republica Moldova si aparitia unei noi clase politice noi pe segmentul de dreapta, care actualmente ar fi ocupat in mare parte de partidul Maiei Sandu.

Sondaj: Igor Dodon, prima sansa in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Ar urma sa se confrunte cu Maia Sandu in turul doi

Actualul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, are prima sansa in alegerile prezidentiale ce urmeaza sa se desfasoare dincolo de Prut. Potrivit unui sondaj de opinie acesta ar urma sa o infrunte in tu.

Alegeri SUA 2020 Trump isi continua mitingurile electorale. 12 milioane de americani au votat deja VIDEO

Cu mai putin de trei saptamani ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA, presedintele american Donald Trump va participa miercuri la un miting electoral in statul Iowa. Americanii au inceput deja sa voteze anticipat, aproximativ 12 milioane de persoane facand acest lucru.

Fara surprize in alegerile prezidentiale din Tadjikistan. Emomali Rahmon, votat de 91% din alegatori

Presedintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, a mai obtinut un mandat de sef de stat in urma alegerilor prezidentiale din 12 octombrie. Acesta a fost votat de 90,92% 3,8 milioane de cetateni) din alegatorii prezenti la urnele de vot.

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

522;n plina pandemie, Republica Moldova se pregateste de alegeri prezidentiale, la data de 1 noiembrie. Este al doilea scrutin electoral in care Presedintele va fi ales prin vot direct. Dupa toate probabilitatile, in turul doi al acestui scrutin se vor confrunta, ca si in urma cu 4 ani, Igor Dodon si Maia Sandu. Cum se vor distribui in turul doi voturile care vor fi obtinute in primul tur? Au fost efectuate pana acum 6 sondaje in perioada iunie august.

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

522;n plina pandemie, Republica Moldova se pregateste de alegeri prezidentiale, la data de 1 noiembrie. Este al doilea scrutin electoral in care Presedintele va fi ales prin vot direct.

Ministerul Educatiei a risipit aproape 17 milioane de lei

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a cheltuit aproximativ 16,8 milioane de lei pentru retipari.

Cehia a inregistrat un numar record de cazuri. Aproape 10.000 de infectari cu SARS-CoV-2 in doar 24 de ore

Cehia a inregistrat un nou record negativ la raportarea zilnica a cazurilor de COVID-19. in republica au fost anuntate, de catre Ministerul Sanatatii8. Cehia a inregistrat o explozie de cazuri in lu.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )