Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Avizul epidemiologic nu este necesar la inceperea scolii, iar adeverinta pentru Educatie Fizica si Sport poate fi adusa in decurs de o luna. Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat ca avizul epidemiologic va fi necesar doar in cazul elevilor care au fost bolnavi si au lipsit de la scoala 3 zile. Doar in baza acestuia . continuă pe Playtech

Monica Anisie: Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala! Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, intrucat orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala. Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii, afirma ministrul, care adauga ca asteapta propuneri de solutii concrete de la cei care sustin ca le au.

Medicii de familie: Avizul epidemiologic la inceput de scoala e ilegal si inutil

Avizele epidemiologice cerute de unitatile de invatamant la inceputul anului scolar nu au nicio reglementare legala, sunt inutile si aglomereaza nejustificat cabinetele medicilor de familie, mai ales acum, in plina pandemie, sustin reprezentantii breslei.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Avizul epidemiologic nu este obligatoriu acum

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, sambata, ca avizul epidemiologic nu este obligatoriu acum, ci doar in cazul in care copilul lipseste de la scoala suferind de o boala, iar apoi reintra in colectivitate.

Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, pentru ca orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala, iar toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii. Fiindca sunt sincera, nu e bine! Dar oare ce e bine in viziunea acestor oameni?, se intreaba Anisie.

Monica Anisie, reactie exploziva inainte de inceperea scolii: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!

Inceputul noului an scolar aduce nemultumiri si incertitudini in randul autoritatilor, dar si al parintilor, al elevilor si al profesorilor. Acuzatiile se tin lant dupa ce, inainte cu trei zile de inceperea scolii, toata lumea descopera ca informatiile transmise sunt confuze si nimeni nu stie exact ce urmeaza sa se intample. Monica Anisie, mesaj disperat .

Monica Anisie, despre ce se va intampla cu elevii care nu mai pot tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a incercat sa explice ce se va intampla cu elevii care vor simti nevoia sa isi dea masca jos, avand in vedere perioada lunga de timp pe care acestia vor fi obligati sa o poarte zilnic.

Monica Anisie: Scoala afla de la DSP in ce scenariu va trece. Avem o linie de Tel Verde pentru parinti si pentru elevi, respectiv una pentru directori si primari Ce a discutat cu unul dintre parintii care au sunat (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat sambata, in direct pe B1 TV, ca o clasa trebuie sa isi suspende desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica atunci cand inregistreaza un caz de.

Monica Anisie: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat joi, dupa o sedinta la minister la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca de luni elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete, informeaza News. ro.

Monica Anisie, incoltita de parinti in parcare. Reactia ministrului la intrebarile acestora

Parintii au incoltit-o pe Monica Anisie chiar in parcare, dupa ce aceasta a participat la o emisiune televizata. Acestia au cerut lamuri cu privire la inceperea noului an scolar.

Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate si avizul epidemiologic sunt obligatorii pentru elevi, la inceperea noului an scolar Medicii cerusera renuntarea la ele, pentru a nu aglomera cabinetele in pandemie

Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate si avizul epidemiologic pentru re)intrarea in colectivitate sunt obligatorii pentru elevi si prescolari, la inceperea noului an scolar, a precizat miercuri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Reprezentantii institutiei conduse de Nelu Tataru mai spun ca nu au in vedere, in acest moment, renuntarea la obligativitatea prezentarii acestor documente. Medicii de familie cerusera sa se renunte la aceste adeverinte la inceputul anului scolar, motivand ca valul de parinti si copii care se vor prezenta la cabinete intr-un timp foarte scurt creste riscul de imbolnavire atat pentru copii, cat si pentru bolnavii cronici care merg la medicul de familie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )