Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla azi la Ferma 2020. Schimbare radicala pentru Giulia Nahmany

Playtech Playtech,
Ce se intampla azi la Ferma 2020. Schimbare radicala pentru Giulia Nahmany

Nu s-au intors de mult in ferma, dar deja fac legea aici. Dupa ce au tremurat de frig, au dormit in ploaie si au indurat o foame crunta, banditii Gabi Toader si Giulia Nahmany vor prelua conducerea fermei de astazi. Porunca Mihaelei Radulescu nu a fost primita cu bratele deschise de ceilalti concurenti. Elena Chiriac: . continuă pe Playtech

Schimbare radicala la Renault. Ce se intampla, de azi, cu masinile Dacia Sandero

Daca pana caum era la nivelul de zvon, acum este deja confirmata de Renault. Productia Dacia Sandero se muta de la Mioveni in Maroc, in cele doua fabrici. Productia modelului va fi preluata de fabrica din Casablanca si cea din Tanger. Schimbare radicala la Renault Renault a confirmat informatiile potrivit carora productia modelului Sandero de .

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )