Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Playtech Playtech,
Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in . continuă pe Playtech

CNAIR: Cine este castigatorul licitatiei pentru construirea a 19 km din Centura Capitalei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a desemnat castigatorul contractului de proiectare si executie pentru Lotul 2 din Autostrada de Centura Bucuresti - Sector Centura.

Cine este Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! si cum a ajuns el atat de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. Este fashion editor la revista Elle Romania, una dintre cele mai de renume reviste din tara cand vinde vorba de ultimele stiri din lumea modei. Maurice a fost intotdeauna pasionat de moda si a decis sa-si faca o cariera din asta. in .

Tentativa de suicid la Aiud semnalata politistilor de Interpol Washington. Despre cine este vorba

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Politie Judetean Alba a fost semnalat, prin Centrul de Cooperare Politieneasca-Biroul Interpol, cu privire la faptul ca Interpol Washington a inregistrat o tentativa de su.

Cine este Dan Dragulin, primarul PNL din Calarasi mort de COVID

Dan Dragulin, primarul in functie din Calarasi, dar si presedintele filialei locale a PNL, s-a stins din viata in dimineata zilei de 12 octombrie, la Institutul Matei Bals din Capitala. Dragulin a fost.

Mihai Petre pleaca de la Romanii au talent. Cine este frumoasa actrita care il va inlocui la masa juratilor emisiunii de la PRO TV (FOTO)

Schimbari mari la emisiunea Romanii au talent de pe PRO TV. Sezonul 11 aduce intre jurati figuri noi. Fanii se declara nerabdatori cu privire la debutul noului sezon, care se anunta a fi unul plin de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )