Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce se intampla chiar acum la granita Romaniei. Situatie fara precedent, nici Politia nu poate explica fenomenul

Playtech Playtech,
Ce se intampla chiar acum la granita Romaniei. Situatie fara precedent, nici Politia nu poate explica fenomenul

Sarbatorile de iarna s-au terminat, iar romanii bat la portiel granitei de vest sa plece din tara. Vama Nadlag in aceste zile este plina de masini care asteapta sa reintre sau sa plece din tara. Cozile au ajuns de cativa kilometrii, romanii asteptand ore bune pentru a putea intra sau pleca in tara. Vama Nadlag . continuă pe Playtech

Dan Negru, mesaj fara precedent pentru TVR. Unde greseste televiziunea publica, de peste 20 de ani

Dan Negru vine cu declaratii incendiare despre Televiziunea Romana. Celebrul prezentator indica unde a gresit TVR cel putin in ultimii 20 de ani? Care sunt erorile grave ale postului? Dan Negru, mesaj fara precedent la adresa Televiziunii Romane Dan Negru e unul din oamenii televiziunii care a prins inca de la inceput evolutia posturilor aparute .

Pro TV si Antena 1 au primit o lovitura neasteptata. Ce s-a intamplat aseara este fara precedent

Zilele de dupa Revelion au adus multi romani in fata micilor ecrane. Daca Atena 1 oferea un iRoast Istoric, Pro TV a propus una din productiile blockbuster americane, a anului 2018. Este vorba de Avengers: Infinity War, un film cu incasari fabuloase la boxoffice. Dar, cu toate astea, Pro TV si Antena 1, au pierdut .

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, dupa declaratiile romanului

Sotul jucatoarei de tenis Serena Williams a reactionat dur dupa declaratiile facute de Ion Tiriac. Ce spune Alexis Ohanian despre omul de afaceri. Ion Tiriac, desfiintat de sotul Serenei Williams Alexis Ohanian, sotul celebrei jucatoare de tenis a avut o reactie acida dupa ce fostul tenismen Ion Tiriac a declarat ca Serena Williams ar trebui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )