Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una . continuă pe Playtech

Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Ce spun medicii despre starea actorului

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni dupa-amiaza. Acesta a trecut prin momente grele in ultimele saptamani, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Carantina totala pentru sute de mii de romani. Anunt de ultima ora: Stati acasa

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson a anuntat ca Anglia va fi aruncata intr-un blocaj la nivel national, cu toate scolile inchise pana la jumatatea lunii februarie. Carantina totala pentru sute de mii de romani in cadrul unei emisiuni televizate adresata natiunii, prim-ministrul a stabilit planuri pentru noi restrictii pentru a reduce ratele crescute de infectie.

Raed Arafat, anunt de ultima ora: Starea de alerta va fi prelungita. inca nu am iesit la liman

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat sambata seara, ca starea de alerta va fi prelungita. Mesajul transmis deRaed.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )