Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi. Este mai puternic decat penicilina

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi. Este mai puternic decat penicilina

Penicilina este un antibiotic extrem de cunoscut pentru tratarea blilor, precum cancerul. Acest antibiotic foarte puternic se dovedeste a fi, cu toate acestea, mai slab decat siropul de usturoi, un remediu natural care este de zece ori mai puternic decat penicilina. Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi De altfel, siropul . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca mananci iaurt zilnic. E aur curat pentru sanatate

Indiferent ca il consumi ca atare, alaturi de cereale sau in combinatie cu fructe, iaurtul este iubit de toata lumea. Putini sunt, insa, cei care au habar cat de sanatos poate fi acest aliment. Motivele pentru care este bine sa il mananci zilnic sunt multe, spun medicii. Iata cateva dintre ele! De ce este bine .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci linte. Efectele miraculoase ale acestui aliment

Multa lume nu mananca linte, dar acest aliment este foarte benefic si gustos. Trebuie doar sa stii sa-l prepari ca la carte. Ce efecte miraculoase are acesta si ce spun specialistii? Beneficiile consumului de linte. Ce se intampla daca o consumi regulat? Lintea este cu mult mai simplu de preparat decat fasolea, desi se regaseste .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci varza murata zilnic. E aur curat pentru sanatate

S-a aflat ce se intampla in corpul tau daca mananci varza murata zilnic. Varza murata, precum si alte alimente fermentate, este aur curat pentru sanatate. Acest aliment banal aduce foarte multe beneficii organismului uman. Despre ce este vorba Varza murata face parte dintre alimentele fermentate, care sunt lasate sa se matureze, de la cateva zile .

Ce se intampla in corp cand mananci ciorba sau supa. Medicamentul din oala uitat de romani

Hrana satioasa, asta inseamna supa in sanscrita, semn ca acest fel de mancare este unul pe cat de vechi, pe atat de consumat. Iubite de toti romanii, ciorbele si supele fac minuni pentru organism, fiind considerate adevarate medicamente. Motivele pentru care sa mananci ciorba sau supa Ciorba a ajuns pe teritoriul romanesc datorita trupelor de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )