Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla in corpul tau daca ai inghitit apa oxigenata. Specialistii trag un semnal de alarma

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau daca ai inghitit apa oxigenata. Specialistii trag un semnal de alarma

Cu o lista lunga de intrebuintari, apa oxigenata este nelipsita din aproape orice gospodarie. Fie ca o folosesti pentru indepartarea petelor de pe haine sau la dezinfectarea mainilor, aceasta este un produs casnic de mare ajutor. Medicii, insa, trag un semnal de alarma si iti explica de ce nu trebuie folosit ca un remediu natural. continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca mananci o lingura de miere in fiecare zi. Totul se schimba in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca este un aliment extrem de sanatos, motiv pentru care specialistii spun ca nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic. Iata ce se intampla in corpul tau daca mananci o lingura de miere de albine in fiecare zi! Ce se intampla daca mananci miere in fiecare zi Cu o multime de .

Ce se intampla in corpul tau daca renunti la tigari. E de necrezut ce patesti

Daca esti fumator inrait si simti ca nu vei putea scapa niciodata de acest viciu, atunci trebuie sa afli ce se intampla in corpul tau dupa ce renunti la tigari. Apar schimbari incredibile in organismul tau! Ce se intampla in corpul tau cand renunti la tigari Te-ai decis sa nu mai fumezi?! Ei, bine, te .

Ce se intampla in corpul tau cand mananci zahar. De ce facem o mare greseala

Zaharul trebuie consumat in cantitati mici sau deloc. Pentru cei care au un stil de viata sanatos este deja foarte simplu sa aleaga alimentele care sa le faca sa uite de pofta de dulce. Ce se intampla cu organismul cand mananci zahar? Greseala pe care o facem cand consumam zahar Cei mai pofticiosi stiu ca .

Leguma minune cu multe beneficii pentru corpul tau. Stiai ce avantaje ai daca o mananci?

Desi nu este cea mai populara fasole din lume, fasolea mung este foarte apreciata in intreaga lume pentru proprietatile terapeutice pe care le are. De asemenea, fasolea mung este bogata in proteine, fibre, antiozidanti si fitonutrienti de calitate. Leguma minune cu multe beneficii pentru corpul tau Fasolea mung si azuki sunt singurele tipuri de fasole .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )