Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce se intampla in corpul tau daca pierzi doar o ora de somn? Atentie, specialistii spun ca esti in pericol

Playtech Playtech,
Ce se intampla in corpul tau daca pierzi doar o ora de somn? Atentie, specialistii spun ca esti in pericol

O singura ora de somn pierduta poate avea efecte negative devastatoare pentru sanatate. Unul dintre mai mari oameni de stiinta din lume explica, pas cu pas, ce se intampla in corpul tau daca nu respecti programul recomandat de somn. Pericolul este mai mare decat ai crede. Ce se intampla in corpul tau daca pierzi doar . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei un pahar de lapte in fiecare seara. Ce schimbare importanta se produce

Cercetatorii au descoperit ce se intampla in corpul tau daca bei un pahat de lapte in fiecare seara. Laptele reprezinta o sursa excelenta de nutrienti si are si mai multe beneficii daca este consumat inainte de culcare. Laptele ajuta sa adormim mai repede, ajuta la un somn fara treziri si, culmea, ajuta la slabit. Un .

Ce se intampla in corpul tau daca nu mai mananci carne. Schimbarile majore ale oamenilor

S-a aflat ce se intampla in corpul tau daca nu mananci carne. Beneficiile sunt foarte multe. Multi renunta la carne, in principal, pentru ca vor sa se simta plini de energie, sa scape de riscul de a face diverse boli si de a scadea in greutate. Ce se intampla in corpul tau daca consumi care .

Ce se intampla in corpul tau daca bei suc zilnic. Ce organ important iti afecteaza grav, atentie!

Sifon, bautura racoritoare, bautura carbogazoasa toate sunt la fel: o bautura cu apa carbogazoasa, o multime de zahar si sau un substitut de zahar. Deci, practic, o bautura aromata cu zahar, cu multe bule. Ce se intampla in corpul tau daca bei suc zilnic Pentru unii, este mai mult decat o simpla bautura; .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci noaptea. Romanii trebuie sa aiba mare atentie: e ireversibil

Ce se intampla daca mananci noaptea? Multi oameni stiu regulile de baza pentru o alimentatie corecta si se feresc de gustarile tarzii, dar altii le incalca tocmai in momentul in care organismul e cel mai lenes. De ce trebuie ar trebui ca toti sa aiba grija la acest aspect? Nu manca noaptea! De ce trebuie .

Ce se intampla in organism daca mananci mamaliga. Beneficiile pentru corpul tau sunt nenumarate!

Mamaliga este unul dintre cele mai populare preparate in randul romanilor. Este nelipsita de pe mesele de sarbatori, fie ca insoteste o portie de sarmale sau este mancata singura, cu branza si smantana. Ceea ce putini stiu este ca mamaliga are beneficii nenumarate pentru sanatate, daca este consumata in mod regulat. Iata tot ce trebuie .

Cat de daunatoare este cafeaua. Ce se intampla, de fapt, in corpul tau cand bei cafea

Indiferent daca va place gustul de cafea, o beti din obisnuinta sau va bazati cu adevarat pe ea pentru energie. Nu este un secret ca bautura are puteri magice. Dar v-ati gandit vreodata ce face de fapt dupa ce va beti cafeaua de dimineata? Cat de daunatoare este cafeaua Cafeaua provine dintr-un bob, deci contine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )