Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce se intampla daca un bolnav moare de coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Ce se intampla daca un bolnav moare de coronavirus in Romania

Romania are, in prezent, 30 de cazuri confirmate cu coronavirus, iar daca va fi cazul unui deces, legistii vor prelua cadavrul doar daca va fi un caz medico-legal. continuă pe Antena3

LIVETEXT Coronavirus in Romania: 15 cazuri de imbolnavire confirmate in Bucuresti si in 8 judete. Masuri fara precedent anuntate de autoritati pentru a limita extinderea virusului

Bilantul imbolnavirilor in Romania a ajuns la 15, patru cazuri de infectare fiind anuntate sambata, cand a fost confirmat si primul pacient bolnav in Capitala. Ultimele doua cazuri au fost confirmate duminica, fiind vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti si despre o femeie de 70 de ani din Mures. Tot duminica, autoritatile au anuntat masuri fara precedent pentru a limita raspandirea bolii, una dintre acestea fiind interzicerea evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti. 23 O noua suspiciune de coronavirus: o studenta intoarsa din Italia, preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. 50 Reuniune la Guvern pe tema coronavirusului20. 30 Primarul Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale20. 15 Povestea pacientei din R. Moldova confirmata cu coronavirus: Premierul o numeste iresponsabila pentru ca a fugit din carantina Familia acesteia spune ca dupa externare a fost concediata19. 56 Vasile Banescu BOR): Biserica nu intra in carantina; coronavirusul nu se ia prin rugaciune19. 34 Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura online.

S-a terminat cu verile asa cum le stiam. Meteorologii au anuntat ce se intampla cu acest anotimp in Romania

Anotimpurile nu mai sunt ce au fost, spun cei mai in varsta, caci temperaturile cresc si brusc, apoi apar furtuni care fac ravagii in multe zone ale globului. Si daca anotimpurile calde pareau mai putin surprinzatoare decat cele reci, meteorologii anunta ca nici ele nu mai sunt ce au fost. Ce se va intampla vara .

Coronavirus in Romania: Un copil de 3 ani si o femeie insarcinata, printre cei 8 pacienti confirmati marti

Un copil de 3 ani si o femeie de 30 de ani insarcinata se numara printre cele 8 persoane confirmate marti cu coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnavire in Romania a ajuns la 25. Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica.

Al 31-lea caz de coronavirus in Romania a fost confirmat la Iasi

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri, 11 martie, in Romania, unul in Bucuresti si altul in Iasi. Numarul total de cazuri confirmate de coronavirus in Romania a ajuns la 31.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 32

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 32

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )