Libnet.ro
UNICEF

23:00

Al 31-lea caz de coronavirus in Romania a fost confirmat la Iasi

Adevărul Adevărul,
Al 31-lea caz de coronavirus in Romania a fost confirmat la Iasi

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri, 11 martie, in Romania, unul in Bucuresti si altul in Iasi. Numarul total de cazuri confirmate de coronavirus in Romania a ajuns la 31. continuă pe Adevărul

Al 32-lea caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat

Al 32-lea caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat miercuri, un barbat din Iasi.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Ancheta epidemiologica la Spitalul de Urgenta MAI, unde a fost internat un barbat cu Covid-19, fara sa fie luate masurile de siguranta

O ancheta epidemiologica se desfasoara la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota din Bucuresti, unde a fost internat initial cel de-al 17-lea caz de coronavirus din Romania, un barbat de 60 de ani.

12 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in tara

ACTUALIZARE - Cazul numarul 29 de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, marti seara, in Bucuresti. --- * ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Ofiter SRI, printre romanii confirmati cu coronavirus

Un ofiter SRI a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Directorul Serviciul Roman de Informatii Eduard Hellvig a dispus infiintarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor masurilor necesare pentru limitarea raspandirii noului virus.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Coronavirus in Romania: 11 martie, ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19 confirmate. Bilantul este de 47 de imbolnaviri, din care aproape jumatate in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 47, ultimele 18 imbolnaviri fiind confirmate miercuri. Cel mai mare numar de cazuri este in Bucuresti - 20. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 6 dintre pacienti s-au vindecat. ----------22:41 Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani din Bucuresti22:06 Al 45-lea caz confirmat de coronavirus este un barbat, de 20 de ani din Iasi. 48 Alte cinci cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate miercuri seara. Bilantul a ajuns la 44 de imbolnaviri. 20:00 Al 39-lea caz confirmat este un barbat de 52 de ani din Constanta, care sustine ca nu a calatorit si nu a intrat in contact cu o persoana infectata.

inca un caz de coronavirus a fost confirmat. Este primul medic infectat in Romania. Bilantul a ajuns la 30 de cazuri

Miercuri dimineata a fost confirmat al treizecilea caz de coronavirus in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )