Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj. Ce se intampla daca faci aceste greseli

Playtech Playtech,
Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj. Ce se intampla daca faci aceste greseli

In ultimii ani, tatuajele au devenit extrem de populare, iar statisticile arata ca 43% dintre persoane isi fac tatuaje pentru a-i onora pe cei dragi, iar 37% pentru stil. Unde nu trebuie sa-ti faci vreodata un tatuaj Cu toate acestea, medicii si tatuatorii sustin ca exista si unele locuri care nu sunt ideale de a . continuă pe Playtech

Ai centrala termica de apartament? Trebuie sa faci asta chiar acum daca vrei sa economisesti bani

Sezonul rece a venit, asa ca romanii sunt nevoiti sa dea drumul la centrala termica de apartament pentru a incalzi lcouintele. Specialistii spun tot ce trebuie sa faci chiar acum daca vrei sa economisesti bani la iarna. Este gratuit, insa putini stiu acest truc. Ce trebuie sa faci pentru a economisi bani la incalzire Cum .

Atentie, soferi! Ce se intampla daca ai o sticla la roata masinii. Ce trebuie sa faci, imediat

Soferii trebuie sa aiba mare grija la acest detaliu! Ce se intampla daca vezi in oglinda masinii o stcila la roata? Acesta este un truc bine stiut de hoti. Cum reusesc imediat sa te fure? Multi nu s-ar fi gandit la asta. Soferii care si-au luat de curand carnetul trebuie sa fie mai atenti la .

Ce se intampla daca pui otet in masina de spalat. Truc genial de la gospodinele adevarate

Multi oameni nu stiu, dar otetul te ajuta foarte mult daca il pui in masina de spalat. Ce se intampla mai exact daca il pui la o tura de spalat? Trucul genial al gospodinelor poate prelungi viata masinii. Uita de solutiile din magazine! Tu pui otet in masina de spalat? Ce se intampla daca faci .

Ce se intampla daca lasi ceapa zdrobita pe blatul din bucatarie. Efectele sunt uimitoare

Ceapa nu te face numai sa plangi atunci cand o tai, ea te mai poate ajuta si in alte situatii. Iata, asadar, ce se intampla daca o lasi zdrobita in bucatarie. Ce se intampla daca lasi ceapa zdrobita pe blatul din bucatarie Dar pana la ceapa, sa vorbim despre amestecul de sare cu bicarbonat, cel .

Ce se intampla daca mananci banane zilnic. Schimbarile imediate care au loc in corpul tau

Bananele vin intr-o varietate de forme si dimensiuni, de la cele in miniatura de dimensiuni deget, pana la bananele gigantice. Exista un numar considerabil de oameni care consuma zilnic banane. Dar, desi sanatoase, daca mancam in fiecare zi banane s-ar putea sa resimtim anumite schimbari. Ce se intampla daca mananci banane zilnic Mancarea sanatoasa nu .

Ce se intampla daca tii ceapa taiata in frigider, de fapt. Mitul a fost demolat de specialisti

Unele fructe si legume nu se depoziteaza in frigider, pentru a nu se altera. Nu se incadreaza si ceapa. Potrivit unui cercetator din Canada, nimic din compozitia acestei legume nu o face susceptibila de a atrage bacterii mai mult decat orice alta leguma proaspata. Tinem ceapa taiata in frigider sau nu? Mitul, demontat de specialisti .

Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Acum e sezonul in care te poti bucura de preparatele pe care le-ai pus in septembrie in camara. Totusi, daca n-ai reusit nici pana acum sa-ti alimentezi dulapurile, exista o solutie! Iata reteta pentru cele mai rapide muraturi! Reteta pentru muraturi asortate: ingrediente si mod de preparare De obicei, gospodinele alimenteaza camara la finalul sezonului .

Ce trebuie sa faci imediat dupa ce ai spalat mainile. Specialistii trag un semnal de alarma

Romania este repetenta la igiena. Scoli, crese, gradinite si alte institutii ale statului sunt fara obiecte de igiena si fara obiectii din partea responsabililor, care nu se achita de rolul lor in entitatile pe care le conduc. Nici importanta ei nu le este repetata multor voinici. Una dintre regulile de baza din toate timpurile, fie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )