Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce se intampla daca mananci alimente expirate. Mihaela Bilic iti ofera raspunsul

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca mananci alimente expirate. Mihaela Bilic iti ofera raspunsul

Ce se intampla in organismul nostru daca mancam alimente expirate. Unii dintre noi nu sunt atenti deloc la eticheta si se mai intampla sa consume alimente care nu sunt in termen. Mihaela Bilic a oferit un raspuns despre acest lucru. Ce se intampla daca mananci alimente expirate? Studentii sunt clar fruntasi la categoria alimentelor care . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca mananci des branza cu vin rosu. Cercetatorii sunt uimiti de rezultate

Ce se intampla daca mananci branzeturi cu vin rosu? Multi prefera o astfel de combinatie, mai cu seama italienii. Ce au descoperit cercetatorii despre alegerea aceasta alimentara? Ce se intampla daca mananci branzeturi in combinatie cu vin rosu? Cercetatorii au ajuns la concluzia ca un consum mai mare de vin si branza poate sa aiba .

Alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Mihaela Bilic spune adevarul despre el

Desi pare a fi ireal, pentru a topi kilogramele este suficient sa faci un singur lucru. Mihaela Bilic iti spune care este alimentul la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti. Renunta la acest aliment pentru a slabi Daca ai incercat pana acum tot felul de diete si nu ai reusit sa dai jos .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Mihaela Bilic: Acestea sunt lucrurile sfinte cand vine vorba de slabit!

Mihaela Bilic a facut o istorie a slabitului, concluzia fiind una singura: Capul, nu corpul, trebuie blocat si potolit ca sa nu mai fie cu gandul la mancare.

Ce se intampla daca bei alcool si te mananca pielea. Ce boala ai, de fapt

Consumul excesiv de alcool este o problema nationala. Romania ocupa o pozitie fruntasa privind acest aspect, la nivel european. Alcoolicii se trateaza foarte greu si, de cele mai multe ori, nu mai scapa de acest viciu. Pe de alta parte, un pahar cu vin la masa nu face niciun rau, spun specialistii. insa, printre cei .

Ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Multi avem obiceiul de a nu lasa telefonul din mana nici cand mergem la toaleta. Care sunt riscurile in fata carora ne supunem daca avem acest obicei? Specialistii nu-l recomanda deloc. De ce nu e bine sa mergi cu telefonul la toaleta? Explicatia specialistilor Toata lumea il are, pare un obicei inofensiv, dar in realitate .

Diana Sosoaca explica ce se intampla daca poarta masca de protectie

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a fost intrebata, miercuri, la Antena 3, de Mugur Ciuvica, de ce refuza sa poarta masca si ce efecte adverse simte daca o poarta.

Ce se intampla daca ne infectam cu COVID dupa prima doza de vaccin? Dr. Gheorghita ne spune cand suntem imunizati de fapt

O intrebare pe care multa lume o are este: daca te poti infecta cu SARS-CoV-2intre doza 1 si doza 2 de vaccin anti COVID. Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, ne lamureste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )