Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Multi avem obiceiul de a nu lasa telefonul din mana nici cand mergem la toaleta. Care sunt riscurile in fata carora ne supunem daca avem acest obicei? Specialistii nu-l recomanda deloc. De ce nu e bine sa mergi cu telefonul la toaleta? Explicatia specialistilor Toata lumea il are, pare un obicei inofensiv, dar in realitate . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu. Femeile sunt cele mai avantajate

Despre praful minune se stie deja ca are o multitudine de beneficii asupra sanatatii, insa putini sunt cei care cunosc trucul de mai jos. Punem pariu ca habar nu aveai ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu pe zi?! Este o solutie extraordinara pentru femei. De ce sa bei .

Tot ce trebuie sa stii daca mergi in Regatul Unit: schimbari la roaming, vama, plati cu cardul si numerar

S-au incheiat toate formalitatile de iesire ale Marii Britanii din Uniunea Europeana. Deja vorbim de o epoca postBrexit, iar schimbarile sunt multe. Daca te numeri printre cei care au primit.

Ce se intampla daca ne infectam cu COVID dupa prima doza de vaccin? Dr. Gheorghita ne spune cand suntem imunizati de fapt

O intrebare pe care multa lume o are este: daca te poti infecta cu SARS-CoV-2intre doza 1 si doza 2 de vaccin anti COVID. Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, ne lamureste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )