Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tot ce trebuie sa stii daca mergi in Regatul Unit: schimbari la roaming, vama, plati cu cardul si numerar

Playtech Playtech,
Tot ce trebuie sa stii daca mergi in Regatul Unit: schimbari la roaming, vama, plati cu cardul si numerar

S-au incheiat toate formalitatile de iesire ale Marii Britanii din Uniunea Europeana. Deja vorbim de o epoca postBrexit, iar schimbarile sunt multe. Daca te numeri printre cei care au primit. continuă pe Playtech

Brexit: La ce trebuie sa fie atenti turistii romani care vor sa viziteze Regatul Unit

De la 1 ianuarie 2021, conditiile de calatorie in Regatul Unit s-au schimbat. Plata cu cardul, serviciile de roaming si controalele vamale sunt cateva dintre aspectele la care cetatenii romani care vor efectua vizite in Regatul Unit trebuie sa fie atenti, atrage atentia duminica Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, potrivit Agerpres.

Brexit: Vizitatorii in Regatul Unit, sfatuiti sa verifice schimbarile la plata cu cardul, roaming, controale vamale, bani numerar

De la 1 ianuarie conditiile de calatorie in Regatul Unit s-au schimbat. Plata cu cardul, serviciile de roaming si controalele vamale sunt cateva dintre aspectele la care cetatenii romani care vor efectua vizite in Regatul Unit trebuie sa fie atenti, atrage atentia duminica Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, potrivit Agerpres.

Lista tarilor din zona galbena: Se permite reluarea zborurilor spredinspre Regatul Unit si Irlanda de Nord

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste state trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile. Astfel, incepand de luni, ora 19. 00 se permite reluarea zborurilor spredinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord dincatre Romania, pentru toate aeroporturile din Romania. Toate persoanele care sosesc din aceste tari au obligatia prezentarii la intrarea in tara a certificatului unui test negativ.

Masinile cu volanul pe dreapta din Regatul Unit nu mai pot fi inmatriculate in Romania. Ce se intampla cu cele din Cipru sau Malta

Masinile rulate cu volan pe dreapta importate de obicei din Regatul Unit al Marii Britanii UK) nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, in contextul Brexit, arata Registrului Auto Roman RAR).

Regatul Unit, prima tara din lume care incepe vaccinarea anti-COVID cu serul dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford: Cine sunt primele persoane vaccinate

UPDATE, 4 ianuarie, ora 10. 20 -Vaccinarea cu serul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si compania AstraZeneca a inceput in Regatul Unit. Un barbat in varsta de 82 de ani este prima persoana.

CNSU a decis reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit Lista zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie carantina la sosirea in Romania, actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis reluarea zborurilor catre si dintre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Decizia este prevazuta intr-o Hotarare adoptata duminica,.

Tot ce trebuie sa stii despre Revelion

Revelionul a fost prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. Iata cum au petrecut cei mai indragiti politicieni si oameni de afaceri.

Ce se intampla daca mergi cu telefonul la toaleta. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Multi avem obiceiul de a nu lasa telefonul din mana nici cand mergem la toaleta. Care sunt riscurile in fata carora ne supunem daca avem acest obicei? Specialistii nu-l recomanda deloc. De ce nu e bine sa mergi cu telefonul la toaleta? Explicatia specialistilor Toata lumea il are, pare un obicei inofensiv, dar in realitate .

Turistii romani care ajung in Regatul Unit sunt sfatuiti sa verifice schimbarile ce vizeaza plata cu cardul; roaming; controalele vamale si platile numerar

Odata cu data de 1 ianuarie s-au schimbat si conditiile de calatorie in Marea Britanie. Controalele vamale, plata cu cardul si mai ales serviciile de roaming sunt doar cateva dintre asptectele de care trebuie.

TAROM a suspendat pentru doua zile zborurile spre si dinspre Regatul Unit

TAROM anunta ca a suspendat pentru doua zile zborurile din Romania spre si dinspre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Acesta masura are drept consecinta anularea zborului care este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )