Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla daca presedintele Iohannis refuza sa o revoce pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Ce se intampla daca presedintele Iohannis refuza sa o revoce pe Kovesi

Mihai Gadea l-a intrebat pe Tudorel Toader, la Sinteza zilei, ce se intampla daca presedintele Klaus Iohannis sfideaza decizia Curtii Constitutionale si refuza sa o revoce pe Laura Codruta. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Iohannis ar putea fi sanctionat electoral, dar si politic, daca nu o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca poate exista o decizie la nivel politic, daca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta hotararea Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la pr.

Presedintele Iohannis l-a primit pe Printul Charles la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a primit, miercuri dupa-amiaza, pe Printul Charles la Palatul Cotroceni. Ultima vizita a Printului Charles in Romania a fost la funeraliile Regelui Mihai.

Printul Charles, primit de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni (FOTO, VIDEO)

Printul Charles a fost primit, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Este deja legendara afinitatea mostenitorului tronului britanic pentru meleagurile romanesti. Asa ca Charles.

Presedintele Iohannis il va primi pe Printul Charles la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi astazi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice. Alteta Sa Regala va fi primit in holul de Onoare al Palatului Cotroceni.

Presedintele Iohannis, intalnire cu Printul Charles

Presedintele Klaus Iohannis il va primi miercuri dupa-amiaza, la Cotroceni, pe Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )