Libnet.ro
UNICEF

18:00

Se intampla DIN NOU! Dupa cele trei operatii, Andreea Balan a...

B1 B1,
Se intampla DIN NOU! Dupa cele trei operatii, Andreea Balan a...

Andreea Balan a trecut pe langa moarte, dar acum se recupereaza si chiar a lansat o noua piesa. continuă pe B1

Spice Girls, din nou impreuna pe scena! Reactii mixte printre fani!

Spice Girls sunt din nou impreuna pe scena dupa o perioada indelungata! Reactiile fanilor dupa primul spectacol din turneul de reuniune sunt insa mixte! Iata despre ce este vorba! .

Prima reactie din PSD dupa cel mai recent atac al lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat de indata dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat, din nou, social-democratii in ultimele declaratii sustinute la Palatul Cotroceni,.

Dubai surprinde din nou! Cum va arata primul mall inspirat de natura - VIDEO

Dubai surprinde din nou cu o atractie turistica inedita: primul centru comercial inspirat de natura. in noul mall vor exista gradini cu flori, palmieri, spatii verzi si chiar rauri. Dezvoltatorii vor sa ofere.

Dancila fuge de raspundere, din nou: cine sunt vinovati de votul din diaspora

Procesul de votare din diaspora a fost un dezastru, din nou, iar vinovatii se pare ca se gasesc din ce in ce mai greu. Viorica Dancila are insa o explicatie. PSD trece printr-o perioada foarte dificila, de cateva zile. Cu Dragnea la inchisoare si Partidul Social Democrat invins de PNL la alegeri, Dancila nu mai [] .

LIVE-REZULTATE PARTIALE Cum stau cele trei mari partide dupa centralizarea a peste 88% dintre voturi: USR-PLUS la distanta de peste 1% fata de PSD

Dupa rezultatele provizorii brute, din procesele verbale transmise din sectii), Biroul Electoral centralizeaza acum rezultatele provizorii, cele care vor sta la baza rezultatelor finale ale alegerilor europarlamentare. in momentul de fata, centralizarea BEC a ajuns la circa 88% din voturile din tara si 17% din voturile din diaspora.

Efectele Ordonantei lacomiei in telecom, dezbatute din nou in Comisia IT din Parlament: USR si PNL incearca respingerea in intregime a proiectului de lege

Acest act normativ e un dezastru pentru economia romaneasca si trebuie respins in intregime, a scris miercuri pe Facebook Catalin Drula USR), presedintele Comisiei IT din Camera Deputatilor, care anunta ca va propune raport de respingere la proiectul de lege pentru aprobarea controversatei Ordonante a lacomiei OUG 114/2018), aflat pe ordinea de zi a Comisiei IT din parlament. Si PNL va sustine acelasi lucru, a precizat pentru HotNews. ro deputatul PNL Pavel Popescu.

Raportul pe cererea DNA in cazul Tariceanu, amanat din nou la Senat

Biroul permanent al Senatului a acordat, marti, un nou termen de doua saptamani Comisiei juridice pentru intocmirea unui raport la solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul presedintelui Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres.

Sindicatele jurnalistilor solicita, din nou, demiterea directorului SRTV

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa din Societatea Romana de Televiziune - MediaSind TVR - reitereaza solicitarea facuta Parlamentului in data de 12 februarie 2019 privind demiterea de urgenta a presedintelui - director general al SRTV, Doina Gradea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )