Libnet.ro
UNICEF

09:47

Prima reactie din PSD dupa cel mai recent atac al lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa cel mai recent atac al lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat de indata dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat, din nou, social-democratii in ultimele declaratii sustinute la Palatul Cotroceni,. continuă pe Antena3

Prima reactie din varful PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Ce urmeaza pentru partid

Presedintele grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat luni, pentru STIRIPESURSE. RO, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a liderului formatiunii, ca din punct de vedere.

Prima reactie a PSD dupa infrangerea catastrofala la europarlamentare in fief social-democrat: PSD nu a stiut sa raspunda valului de ura

PSD Maramures a pierdut alegerile europarlamentare atat in judet, cat si in cel mai important municipiu, Baia Mare. Chiar daca cu patru zile inainte de alegeri a facut un parteneriat cu edilul baimarean, Catalin Chereches, social-democratii au inregistrat un scor negativ istoric: locul trei atat la nivelul judetul Maramures, cat si in municipiul Baia Mare.

Prima reactie a USR dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: E elementul pe care ne constuim mai departe viitorul

Dan Barna, presedintele USR, a facut declaratii dupa rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare si rezultatele de la Referendum. Oamenii au spus pana aici, mai departe nu trebuie sa mergem.

Prima reactie a USR dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: E elementul pe care ne construim mai departe viitorul

Dan Barna, presedintele USR, a facut declaratii dupa rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare si rezultatele de la Referendum. Oamenii au spus pana aici, mai departe nu trebuie sa mergem.

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] .

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )