Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena3 Antena3,
Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Politistii si Jandarmerii s-au intors la asa. continuă pe Antena3

Procurorul-sef al DIICOT: Politistii si ISU fac cautari in apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca

Politia si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta efectueaza, miercuri, cautari in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, a anuntat procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Astazi noi nu am.

Banila: Politistii si ISU fac cautari in apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca

Politia si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta efectueaza, miercuri, cautari in apropierea case.

Ce se va intampla cu animalele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca?

Decizie de ultima ora in legatura cu animalele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Cateii, nutriile si gainile vor ajunge in grija Asociatieipentru Protectia Animalelor Mariuta, dupa cum.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlastina

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu reconstituirea celor doua crime de la Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca e dus in locul tragediei. Procurorii refac pas cu pas ultimele ore din viata celor doua.

VIDEO Gheorghe Dinca, surprins de camerele de supraveghere in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Camerele de supraveghere din Caracal au surprins traseul lui Gheorghe Dinca din ziua in care ar fi ucis-o pe Alexandra, din imagini reiesind ca acesta a folosit doua masini, fiind adus de un localnic dupa comiterea crimei.

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, .

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )