Libnet.ro
UNICEF

13:01

Se intampla doar in Romania: Bugetarii castiga mai bine decat angajatii din mediul privat

Antena3 Antena3,
Se intampla doar in Romania: Bugetarii castiga mai bine decat angajatii din mediul privat

Bugetarii romani castiga, in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat. Asta in conditiile in care, potrivit statisticilor oficiale, situatia este inversata. continuă pe Antena3

Calculatoarele prezic infarctul miocardic mai bine decat medicii

Infarctul miocardic face aproximativ 20 de milioane de victime anual, dar lucrurile s-ar putea imbunatati in viitor. O echipa de cercetatori de la University of Nottingham, din Marea Britanie, a reusit sa creeze un algoritm de invatarea automatizata care prezice predispozitia la infarct miocardic la fel de bine si uneori chiar mai bine decat un [].

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte.

Consulul onorific al Frantei la Cluj: in Romania e puternic mitul universitatii, dar un sudor bun poate castiga mai bine decat un inginer

Exista un viitor pentru voi in Romania aceasta a fost mesajul oamenilor de afaceri fracofoni pentru elevii din liceele din Transilvania pe care le-au vizitat in cadrul proiectului prin care incearca revitalizarea invatamantul profesional.

Care vor fi bugetarii care vor castiga mai mult decat Klaus Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca proiectul Legii salarizarii unitare va da posibilitatea ca unii bugetari sa aiba venituri peste cel al sefului statului, acestea datorandu-se.

Romana, tradusa de roboti: Castigul in calitate e mai mare decat tot ce am reusit in 10 ani

Google a anuntat in noiembrie 2016 ca Translate va beneficia de tehnologia retelelor neurale pentru a traduce mai bine. Acum anunta suportul pentru romana, iar Adevarul a discutat cu un reprezentant Google despre ce inseamna acest pas.

Utile:Boala pe care o poti face din cauza balerinilor;Boala de ficat silentioasa care poate duce la cancer sau ciroza. Cum o depistezi la timp?;Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric

Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric. Cafeaua este unul din produsele studiate la nivel international, iar in urma acestor studii, expertii au agreat ca un consum moderat prezinta beneficii. Cum iti pot afla hackerii parolele oricand tastezi ceva pe telefon. Aparent, hackerii pot descifra parolele si codurile PIN folosite de utilizatorii de smartphone-uri urmarind modul in care telefoanele.

Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric

Cafeaua este unul din produsele studiate la nivel international, iar in urma acestor studii, expertii au agreat ca un consum moderat prezinta beneficii asupra sanatatii si starii de bine a intregului organism.

VIDEO. Sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele: A fi primar este mult mai dificil decat a fi marinar. Pleci de acasa si nu stii daca te mai intorci la copiii tai

Primarul Voluntariului si sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a declarat in cadrul unui interviu ca meseria de primar este la fel de periculoasa precum cea de marinar pentru ca nu stii daca te intorci acasa. Declaratiile au fost facute intr-o interviu oferit de cei doi soti pentru Romania TV, cu ocazia sarbatorilor de Pasti.

Google Maps pentru iPhone se integreaza mult mai bine cu iOS

Google Maps este una dintre aplicatiile cele mai populare pentru mobile, iar prin cel mai recent update a devenit si mai utila posesorilor de iPhone. Ca multe alte aplicatii si servicii create de gigantul din Mountain View, Google Maps beneficiaza deseori de actualizari mai mult sau mai putin utile. Cea mai recenta versiune dedicata utilizatorilor [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )