Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

B1 B1,
Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte. continuă pe B1

Care vor fi bugetarii care vor castiga mai mult decat Klaus Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca proiectul Legii salarizarii unitare va da posibilitatea ca unii bugetari sa aiba venituri peste cel al sefului statului, acestea datorandu-se.

Se intampla doar in Romania: Bugetarii castiga mai bine decat angajatii din mediul privat

Bugetarii romani castiga, in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat. Asta in conditiile in care, potrivit statisticilor oficiale, situatia este inversata.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu: Discutia despre impozitul pe gospodarie este fie o fumigena propagandistica, fie ideea unui politruc desprins de realitatea administrarii fiscale din tara noastra

Fostul presedintele ANAF din perioada Guvernului Ponta, Gelu Diaconu, sustine, intr-o postare pe blogul personal, ca discutia despre impozitul pe gospodarie nu este altceva decat fie o fumigena.

Consulul onorific al Frantei la Cluj: in Romania e puternic mitul universitatii, dar un sudor bun poate castiga mai bine decat un inginer

Exista un viitor pentru voi in Romania aceasta a fost mesajul oamenilor de afaceri fracofoni pentru elevii din liceele din Transilvania pe care le-au vizitat in cadrul proiectului prin care incearca revitalizarea invatamantul profesional.

Sistemul de autopilot al Cadillac ar fi mai performant decat cel al Tesla

Cadillac are o arma secreta si lanseaza un sistem autonom careva fi incorporat in masinile sale si care are toate sansele sa depaseasca tehnologia avansata cu care vine Tesla. Cadillac nu se foloseste de un sistem complex de camere care sa inregistreze soselele din tara, asa cum face Google pentru functia Street View, dar nu [].

Aproape 110.000 de romani au petrecut Pastele la pensiuni si hoteluri din tara si au cheltuit circa 7 milioane euro

Aproape 110. 000 de romani si-au petrecut sarbatorile de Paste in hotelurile si pensiunile din tara si au cheltuit mai mult de 7 milioane de euro, informeaza news. ro, care citeaza date ale.

Utile:Boala pe care o poti face din cauza balerinilor;Boala de ficat silentioasa care poate duce la cancer sau ciroza. Cum o depistezi la timp?;Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric

Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric. Cafeaua este unul din produsele studiate la nivel international, iar in urma acestor studii, expertii au agreat ca un consum moderat prezinta beneficii. Cum iti pot afla hackerii parolele oricand tastezi ceva pe telefon. Aparent, hackerii pot descifra parolele si codurile PIN folosite de utilizatorii de smartphone-uri urmarind modul in care telefoanele.

Calculatoarele prezic infarctul miocardic mai bine decat medicii

Infarctul miocardic face aproximativ 20 de milioane de victime anual, dar lucrurile s-ar putea imbunatati in viitor. O echipa de cercetatori de la University of Nottingham, din Marea Britanie, a reusit sa creeze un algoritm de invatarea automatizata care prezice predispozitia la infarct miocardic la fel de bine si uneori chiar mai bine decat un [].

Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai varstnica mama din tara era de o frumusete rapitoare

Putina lume stie cum era cu ani in urma cea mai varstnica mama din tara. Povestea ei a facut inconjurul Romaniei si al lumii la data de 16 ianuarie 2005, cand fetita ei Eliza.

Becali: Am vrut sa fug din tara ca sa scap de puscarie

Gigi Becali a declarat ca a vrut sa fuga din tara pentru a scapa de inchisoare. in contextul prinderii lui Sebastian Ghita in Serbia dupa ce a fugit in tara pentru a se ascunde de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )