Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce se va intampla imediat dupa alegeri. Care sunt fricile dar si sperantele romanilor pentru urmatorii 4 ani

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla imediat dupa alegeri. Care sunt fricile dar si sperantele romanilor pentru urmatorii 4 ani

S-a vorbit foarte mult in ultima perioada despre repetarea scenariului din luna martie, respectiv acel lockdown inca neconfirmat, dar despre care apar fel si fel de informatii pe surse. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, pregatit sa faca un gest bizar imediat dupa alegeri: Va fi o postura neobisnuita pentru mine

Ion Cristoiu afirma ca, duminica seara, imediat dupa anuntarea exit-poll-urilor, este pregatit sa faca un gest neobisnuit.

Care sunt judetele fruntase in care s-a votat la alegerile locale

Alegeri locale 2020. Romanii cei mai harnici care deja au votat in prima ora a diminetii sunt din Teleorman, Olt, Giurgiu, Calarasi si Ilfov.

Nicusor Dan: Problemele bucurestenilor vin din coruptie, din incompetenta si interesele gastii Firea - Pandele Care sunt solutiile (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a facut un scurt bilant al mandatului Gabrielei Firea la PMB si a rezumat solutiile cu care vine el pentru a rezolva gravele probleme ale Bucurestiului.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

Concurenta mare pentru Donald Trump! Vladimir Putin a fost si el nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt argumentele

Dupa Donald Trump, si Vladimir Putin a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2021. Scriitorul rus Serghei Komkov a facut propunerea, potrivit agentiei EFE, citata de Agerpres. Propunerea.

Noutati in FIFA 21: care sunt cluburile, ligile de fotbal si stadioanele disponibile

Pentru ca urmeaza sa fie lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru fanii inraiti ai fotbalului, EA prezinta detaliile dinFIFA 21 care te vor face sa vrei jocul. Anul acesta, FIFA.

Europa are o problema: felul in care sunt tratati nomazii

Inegalitatile se fac simtite in continuare in Uniunea Europeana, pe diverse paliere, in ciuda eforturilor pe care le fac autoritatile. Speranta de viata a persoanelor nomade din Europa de Vest este cu zece ani mai mica decat a populatiei generale, indica o ancheta la nivel european, care scoate la lumina saracia si inegalitatile frapante de care sufera aceste minoritati din tarile bogate ale blocului comunitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )