Libnet.ro
UNICEF

22:45

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central. continuă pe Ziarul Bursa

Solicitarea MAI de prelungire a votarii pentru cei aflati in proximitatea sectiilor a fost respinsa de BEC

Solicitarea Ministerului Afacerilor Interne de prelungire a votarii dupa ora 21,00 pentru persoanele care asteapta in proximitatea sectiilor sa isi exercite dreptul de a alege a fost respinsa de Biroul Electoral Central.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate

Ministerul Afacerilor Interne a cerut, duminica, printr-o nota adresata Biroului Electoral Central BEC), prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Alegeri locale 2020. Amenda pana la 1.000 de lei pentru cei care pozeaza buletinul de vot

Fotografierea sau filmarea buletinului de vot de catre alegatori in timpul exercitarii dreptului de vot se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, intr-o declaratie de presa.

Alegeri locale 2020: Amenda de pana la 1.000 de lei pentru cei care pozeaza buletinul de vot

Fotografierea sau filmarea buletinului de vot de catre alegatori in timpul exercitarii dreptului de vot se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, intr-o declaratie de presa.

UPDATE Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 a fost respinsa de BEC PSD s-a opus prelungirii programului sectiilor de votare

Biroul Electoral Central a respins cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19, au declarat pentru HotNews. ro oficiali BEC.

BEC respinge cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21:00

MAI a cerut printr-o nota adresata BEC prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii votului in unele sectiile de votare, in contextul masurilor de protectie anti-Covid-19.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului dupa ora 21.00

Intr-o nota semnata de secretarul de stat Gheorghe Sorescu si parafata de Raed Arafat, Ministerul de Interne MAI) cere Biroului Electoral Central BEC) prelungirea votului dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul este ingreunat din cauza masurilor de prevenire a raspandire a virusului.

Arafat: Petreceri de Revelion ca in alti ani, de neconceput. Cei care fac rezervari in strainatate risca sa-si piarda banii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri seara la Digi24 ca anul acesta, in contextul pandemiei, nu mai sunt de conceput sarbatori de Craciun si Revelion asa cum au fost anul trecut, iar pe cei care in perioada aceasta obisnuiau sa isi faca rezervari in strainatate ii avertizeaza ca ar putea fi un demers neinspirat si risca sa-si piarda banii. Arafat a mai spus ca este sceptic in privinta aparitiei unui vaccin autorizat pana la sfarsitul anului.

Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Germania a inclus Capitala Romaniei si alte peste 12 judete pe lista zonelor de risc pentru COVID-19. Astfel, cei care ajung in aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze pentru 14 zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )