Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce se intampla la Insula Iubirii. Concurentii nu au mai patit asa ceva niciodata

Playtech Playtech,
Ce se intampla la Insula Iubirii. Concurentii nu au mai patit asa ceva niciodata

Concurentii din cadrul emisiunii Insula Iubirii sunt in asteptare. Astfel incat incearca sa gaseasca cate ceva de facut departe de casa, unii chiar sa se pregateasca pentru a face noi victime. Ce se intampla la Insula Iubirii Mult asteptata emisiune, Insula Iubirii, si-a oprit filmarile chiar la debut. Totul din cauza epidemiei cu noul virus. continuă pe Playtech

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC.

Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale. Nu pleca de acasa fara asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala in Romania, in urma pandemiei de coronavirus. Astfel, ceea ce pana acum a fost doar recomandare, acum este obligatie, iar romanii trebuie sa stea in casa, conform ordonantei militare cu numarul III. Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale incepand de .

Veste dureroasa pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Nicio femeie nu isi doreste asa ceva

Din pacate, criza sanitara prin care trecem a schimbat cursul vietilor multora. Unele afaceri au foarte mult de pierdut, trusturile si-au dat peste cap grilele de televiziune, dar si unele vedete de la noi si-au schimbat total planurile. Nuntile vedetelor, amanate din cauza crizei sanitare Pandemia de coronavirus a fortat lucrurile si a schimbat traiectoria .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )