Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale. Nu pleca de acasa fara asa ceva

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale. Nu pleca de acasa fara asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala in Romania, in urma pandemiei de coronavirus. Astfel, ceea ce pana acum a fost doar recomandare, acum este obligatie, iar romanii trebuie sa stea in casa, conform ordonantei militare cu numarul III. Ce trebuie sa ai asupra ta, daca iesi din casa, in timpul carantinei totale incepand de . continuă pe Playtech

Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa. Ministrul Vela explica toate conditiile

Ministrul a dat explicatii pentru intervalul orar in care persoanele peste 65 ani, au voie sa paraseasca domiciliul. Dar si de ce s-a luat aceasta masura, care poate fi scurta pentru acestia. Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in cadrul .

Adevaratul formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa

Pana acum, in mediul online s-au aratat conditiile si noile masuri prevazute de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Iata cum arata declaratia pe proprie raspundere pe care unii romani sunt datori sa o detina! Formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa Pana acum, au fost aduse la cunostinta romanilor noile masuri .

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Ce e bine sa dai de pomana de Buna Vestire fara sa fii nevoit sa iesi din casa

Buna Vestire, cunoscuta si sub numele de Blagovestenie sau Ziua Cucului, se sarbatoreste pe data de 25 martie a fiecarui an si este o sarbatoare dedicata Maicii Domnului, informeaza Crestinortodox. ro. Aceasta zi este legata de o serie de traditii si obiceiuri specifice. Ce este bine sa dai de pomana de Buna vestire fara a iesi .

Radu Banciu: A iesi din casa si a te duce la serviciu inseamna a-ti imbolnavi, in fiecare zi, cu 99% sanse toata familia (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile restrictii impuse de autoritatile romane ca raspuns la rapandirea noului coronavirus. A iesi din casa si a te.

Coronavirus in Romania: Noile restrictii intra in vigoare de astazi. Se extind interdictiile de circulatie si pe timpul zilei Pensionarii pot iesi din casa doar intre orele 11.00-13.00, cu unele exceptii - Textul ordonantei militare 3

Ordonanta Militara nr. 3 emisa marti seara de autoritati si care extinde restrictiile de circulatie in Romania, in conditiile starii de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus, intra in vigoare de astazi. Practic, se instituie carantina pe teritoriul tarii, romanii nemaiputand iesi din case nici pe timpul zilei, cu unele exceptii. Persoanele cu varsta de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele doar intre orele 11. 00 si 13. 00, de asemenea, cu exceptii.

Ce trebuie sa faci daca te opreste politia in trafic, in timpul carantinei. Toti soferii trebuie sa aiba grija la asta

Dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 3 politistii si jandarmii au impanzit Capitala pentru a verifica daca oamenii care au iesit din case respecta legea. Ei au verificat daca persoanele au la ele legitimatiile de serviciu si declaratiile pe proprie raspundere. in plus si Armata a inceput patrularea in sprijinul organelor de ordine publica.

Anuntul eMAG pentru romani: ce poti cumpara fara sa iesi din casa

EMAG sustine ca in perioada asta mai multi romani cumpara online. Vedem asta si cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie speciala pentru stat acasa. Magazinul are o.

Cum circulam in vremea Ordonantei Militare. Ce acte trebuie sa prezinti autoritatilor cand iesi noaptea din casa

Ordonanta Militara recent emisa de Guvern interzice plimbarile dupa ora 22. 00, dar documentul a prevazut si doua exceptii: cei care sunt obligati sa lucreze sau cei care au o urgenta. Cei din urma sunt obligati sa completeze o declaratie pe proprie raspundere.

VIDEO Spaniolii pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe cateii. Cum a fentat un localnic interdictia: smecheria taxei platite proprietarilor animalelor

Spaniolii mai pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe animalele de companie, motiv pentru care unii au ajuns sa isi imprumute cateii intre ei, chiar contra cost, iar altii sa faca glume, o astfel de poanta lasandu-se, insa, si cu o amenda din partea autoritatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )