Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce i se intampla lui Liviu Dragnea in puscarie. Toti detinutii vorbesc despre regimul pe care il are fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Ce i se intampla lui Liviu Dragnea in puscarie. Toti detinutii vorbesc despre regimul pe care il are fostul lider PSD

Noi detalii despre ce se petrece in puscarie cu Liviu Dragnea. Cum este tratat fostul lider al Partidului Social Democrat si ce spun ceilalti detinuti despre beneficiile de care are parte cateodata? Cum este tratat Liviu Dragnea in inchisoare? Liviu Dragnea este de sase luni inchis la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste pedeapsa pentru numeroase . continuă pe Playtech

Ministrul Justitiei dispune efectuarea unui control la Penitenciarul Rahova si la ANP, dupa ce Liviu Dragnea a primit o zi de permisie. Predoiu: Vrem sa vedem daca legea se aplica la fel pentru toti detinutii (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a dispus efectuarea unui control suplimentar la Penitenciarul Rahova si la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, dupa ce fostul lider PSD Liviu Dragnea, trimis.

Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

Imagine incredibila cu iubita lui Liviu Dragnea. A fost surprinsa alaturi de cei doi copii, iar explicatia ei este emotionanta

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este foarte implicata in viata de familie, chiar si-n absenta acestuia. Fostul sef al PSD se afla in spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova, acolo unde isi savarseste pedeapsa primita, de 3 ani si 6 luni de inchisoare. Pentru ca in mod cert ii lipseste compania politicianulu, aceasta a postat .

Theodor Paleologu il pune la punct pe Iohannis. Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea!

Daca la rezultatul din ziua decisiva se asteptau multi, procentul cu care a castigat Iohannis, din nou, Cotroceniul a surprins pe cei mai multi. Theodor Paleologu si-a exprimat prima reactie vizavi de rezultatul alegerilor prezidentiale. Thedor Paleologu: Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea! Rezultatul alegerilor prezidentiale a surprins prin unitatea alegerii romanilor, prin suportul oferit .

Ministrul Justitiei, anunt despre permisia primita de Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nota de informare a ANP referitoare la permisia de o zi pentru Liviu Dragnea arata ca aceasta a fost acordata regulamentar. Catalin Predoiu a declarat insa ca a.

IMAGINEA ZILEI cu IUBITA lui Liviu Dragnea! A fost SURPRINSA alaturi de CEI DOI COPII, iar EXPLICATIA ei TE VA LASA FARA CUVINTE! (FOTO)

Irina Tanase trece prin momente grele de cand Liviu Dragnea a intrat la inchisoare. GINA PISTOL A PATIT-O iN ASIA! VEDETA A AVUT NEVOIE URGENTA DE AJUTOR! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE FOTO-VIDEO) De.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea sa voteze. Avocata fostului presedinte PSD rupe tacerea

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, o plangere penala in care reclama faptul ca nu a fost lasat sa voteze la cele doua tururi ale aleger.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )