Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

B1 B1,
Este STIREA ZILEI! Liviu Dragnea, ANUNT BOMBA, din puscarie, imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii. continuă pe B1

Liviu Dragnea, acuzatii grave din spatele gratiilor. Fostul lider PSD a fost impiedicat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a fost impiedicat sa voteze cu toate ca nu are drepturile electorale interzise de instanta. Fostul lider PSD a incercat sa voteze in Penitenciarul Rahova, insanu a fost posibil.

Theodor Paleologu il pune la punct pe Iohannis. Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea!

Daca la rezultatul din ziua decisiva se asteptau multi, procentul cu care a castigat Iohannis, din nou, Cotroceniul a surprins pe cei mai multi. Theodor Paleologu si-a exprimat prima reactie vizavi de rezultatul alegerilor prezidentiale. Thedor Paleologu: Pleasca lui se numeste Liviu Dragnea! Rezultatul alegerilor prezidentiale a surprins prin unitatea alegerii romanilor, prin suportul oferit .

Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea nu s-a intalnit cu social-democratii in timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune ca informatia este falsa si a fost lansata din teama ca Viorica Dancila va obtine un scor zdrobitor in turul doi al alegerilor prezidentiale. Gabriela Firea sustine .

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

Ce au cautat romanii, anul acesta, pe Google. Simona Halep si Liviu Dragnea, in top

In anul 2019, romanii au cautat cel mai des pe Google informatii despre serialul Game of Thrones si Facebook. in topul cautarilor s-au aflat si Simona Halep, dar si Liviu Dragnea. Cazul Caracal a fost o alta tema de care s-au interesat romanii, care au fost curiosi sa afle si modul de calcul al somajului.

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea sa voteze. Avocata fostului presedinte PSD rupe tacerea

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, o plangere penala in care reclama faptul ca nu a fost lasat sa voteze la cele doua tururi ale aleger.

Liviu Dragnea reclama faptul ca a fost impiedicat sa voteze

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a depus plangere pe motiv ca nu i s-ar.

Liviu Dragnea a depus la plangere la Parchet: Reprezentantii Penitenciarului Rahova, acuzati de fostul lider PSD ca nu l-au lasat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a depus o plangere la Parchetul Sectorului 5, prin care i-a acuzat pe reprezentantii Penitenciarului Rahova ca nu l-au lasat sa voteze, desi condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive ii.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Sustine ca nu a fost lasat sa voteze

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, a facut plangere penala dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale.

Liviu Dragnea depune plangere penala dupa alegeri

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea, a depus o plangere penala, dupa ce nu a putut sa voteze la alegerile prezidentiale. El acuza ca dreptul i-a fost incalcat ilegal, relateaza Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )