Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie . continuă pe Playtech

Schimbari in confirmarea platilor online incepand cu ianuarie 2021. Gabriela Nistor, Banca Transilvania: O persoana care are card va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori din urmatorii 3: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este

Anul acesta a fost marcat de o crestere spectaculoasa a cumparaturilor online, pandemia schimband complet obiceiul de consum al oamenilor, iar odata cu cresterea cumparaturilor online au crescut si platile cu cardul online. incepand cu ianuarie 2021 vor avea loc o serie de schimbari referitoare la confirmarea platilor online si pentru a intelege mai bine ce se schimba si cu ce ne ajuta acest lucru am discutat cu Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail la Banca Transilvania. O persoana care are card, incepand cu ianuarie 2021, va autentifica plata online folosind cel putin 2 factori: ceva ce cunoaste, ceva ce are si ceva ce este. Ce inseamna, mai exact, pentru clientii BT? Confirmarea platilor online prin una din cele doua metode: prin aplicatia BT Pay, folosind amprenta, face ID recunoastere faciala) sau metoda de deblocare a telefonului, ne-a explicat Gabriela Nistor.

Filme si seriale noi pe Netflix in ianuarie 2021

Daca esti abonat Netflix, unul dintre cele mai populare servicii de movie streaming din lume la momentul actual, iata ce filme si seriale noi poti sa urmaresti in ianuarie 2021! .

Alerta meteo ANM. Surpriza colosala in 2021! Vremea se schimba radical din ianuarie

Suntem in plina iarna, iar valorile termice pentru aceasta perioada, au o evolutie variabila. Daca la inceputul lunii aveam temperaturi mai scazute, zilele acestea temperaturile au fost mai blande. ANM a emis predictiile pentru urmatoarea perioada, dar si pentru inceputul de an, 2021. Valorile termice mai ridicate Pentru urmatoarea perioada predictiile sunt cu temperaturi peste .

Vestea proasta pentru toti romanii: cu cat iti creste factura la curent, de la 1 ianuarie 2021

O crestere a pretului la energie electrica in Romania este inevitabila, de la 1 ianuarie 2021. Estimarea pe marginea impactului economic pentru utilizatorii casnici a fost facuta de Sorin.

Salvati Copiiilanseaza o campanie manifest pentru a determina autoritatile sa redeschida scolile incepand din luna ianuarie 2021

Salvati Copiii Romania lanseaza o campanie manifest, al carei element central il reprezinta o expozitie de fotografie la Muzeul National de Arta despre copii vulnerabili care au abandonat scoala. Aceasta se adreseaza in special autoritatilor, pentru a le determina sa redeschida scolile in luna ianuarie 2021, in siguranta pentru copii si personalul didactic si nedidactic.

Curentul electric se scumpeste de la 1 ianuarie 2021. Cu cat vom plati mai mult la factura

Romanii vor plati cu 10% mai mult pentru curentul electric, din luna ianuarie 2021, din cauza liberalizarii pietei pe acest segment.

Romania va produce primul antiviral impotriva COVID-19 din aprilie 2021

000 de tablete de Fluguard Favipiravir), antiviral folosit pentru tratarea pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2, ultima transa dintr-un total de 770. 000 de tablete, vor ajunge luni in Romania, anunta Terapia Sun Pharma Cluj, compania care a adus in tara medicamentul. incepand cu luna ianuarie 2021 vor fi livrate lunar un milion de doze de Fluguard pentru a asigura necesarul tratarii pacientilor romani infectati cu virusul SARS-CoV-2. Din aprilie 2021, Terapia Cluj va fabrica FluGuard Favipiravir) in Romania.

Coca-Cola are covid-19?! Este cutremurator ce se intampla acum pentru oamenii din intreaga lume

Un experiment realizat de un deputat austriac scoate la iveala un lucru incredibil: Coca-Cola are covid-19! Cum este posibil asa ceva explica chiar el. Specialistii spun ca ceea ce se intampla acum pentru oamenii din intreaga lume este cutremurator. Coca-Cola are coronavirus?! Experimentul realizat de Michael Schnedlitz, chiar in cadrul unei sedinte de la Parlamentul .

Bulgaria ar putea prelungi restrictiile anti-COVID pana la sfarsitul lunii ianuarie 2021

Guvernul bulgar a planuit prelungirea restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului 2021, scrie Reuters. Restrictiile anti-COVID,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )