Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce se intampla cu masinile Dacia: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii!

B1 B1,
Ce se intampla cu masinile Dacia: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii!

Vanzari tot mai bune pentru producatorul auto Dacia! Constructorul a inregistrat in luna aprilie vanzari in crestere 23,9% in Europa, iar cota de piata a producatorului de automobile a urcat la 3,5%,. continuă pe B1

Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii: Ce se intampla cu masinile la mana a doua in Romania. Taxa pe care vei fi obligat sa o achiti

In primul trimestru, piata masinilor second-hand din import a scazut cu 6%, la 120. 000 de unitati, insa media lunara a ramas mare, de peste 40. 000 de unitati inmatriculate. Valoarea este a doua cea mai.

Anunt pentru toti posesorii de Dacii: Ce se intampla acum la uzina de la Mioveni si ce trebuie sa verifice rapid toti soferii

Anul acesta se implinesc 50 de ani de la infiintarea uzinei Dacia de la Mioveni, jumatate de secol plin de schimbari pentru producatorul auto romanesc. Primul autoturism, model Dacia 1100, iesea de pe.

Veste SOC pentru toti soferii romani: Ce vor pati cand vor fi obligati sa isi faca ITP-ul! Risti sa iti pierzi masina, iar amenzile sunt uriase!

Din 20 mai, soferii care cumpara masini la mana a doua si nu anunta tranzactiile risca amenzi, iar in cazul in care se schimba proprietarul unei masini, inmatricularea acesteia va fi suspendata in.

Anuntul BOMBA care vizeaza milioane de romani: Cum te mai poti pensiona incepand din acest an

Pensia pentru limita, care este principala categorie de pensie acordata in Romania, se obtine la data la care se atinge varsta-standard de pensionare, daca este efectuat cel putin stagiul minim de.

Basescu face public un DOCUMENT secret al SRI care vizeaza cazul Gala Bute-Elena Udrea: Arata cum ajungeau la politicieni (VIDEO)

Dezvaluire incendiara facuta de senatorul PMP Traian Basescu. Fostul presedinte a dat citire unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva.

Anuntul care cutremura media. Andreea Esca, inlocuita de la pupitrul stirilor

Robotii vor inlocui, in viitorul apropiat, o parte din munca pe care o presteaza oamenii. Inclusiv stirile vor ajunge, in cativa ani, sa fie prezentate de catre roboti si sa o inlocuiasca poate si pe.

Andreea Esca, inlocuita de la pupitrul Stirilor Pro TV: Toate detaliile despre anuntul care cutremura media!

Oamenii de stiinta vorbesc tot mai des despre un viitor in care oamenii vor fi inlocuinti de catre roboti in toate activitatile si joburile atat de la cautare acum. Am putea avea astfel un scenariu in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )