Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii: Ce se intampla cu masinile la mana a doua in Romania. Taxa pe care vei fi obligat sa o achiti

B1 B1,
Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii: Ce se intampla cu masinile la mana a doua in Romania. Taxa pe care vei fi obligat sa o achiti

In primul trimestru, piata masinilor second-hand din import a scazut cu 6%, la 120. 000 de unitati, insa media lunara a ramas mare, de peste 40. 000 de unitati inmatriculate. Valoarea este a doua cea mai. continuă pe B1

Ce se intampla cu cel mai ieftin model de Dacia Duster: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii

Cea mai ieftina varianta disponibila pentru Dacia Duster a fost testata de jurnalistii publicatiei germane Der Spiegel, acestia avand, in cele din urma, o serie de comentarii negative. Versiunea testata a.

SCHIMBARI radicale pentru TOTI SOFERII! Ce se va intampla cu masinile romanilor! PRESEDINTELE a DECIS

Printre decretele semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se numara si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 78/2000 privind omologarea, eliberarea cartii de id.

Toti soferii sunt vizati! Duminica intra in vigoare SCHIMBARILE RUTIERE

Anunt capital pentru toti soferii. Cinci schimbari radicale se aplica din 20 mai. Cumparatorii masinilor second-hand vor risca amendarea daca nu anunta tranzactiile. Daca vehiculul nu a.

Veste SOC pentru toti soferii romani: Ce vor pati cand vor fi obligati sa isi faca ITP-ul! Risti sa iti pierzi masina, iar amenzile sunt uriase!

Din 20 mai, soferii care cumpara masini la mana a doua si nu anunta tranzactiile risca amenzi, iar in cazul in care se schimba proprietarul unei masini, inmatricularea acesteia va fi suspendata in.

Basescu face public un DOCUMENT secret al SRI care vizeaza cazul Gala Bute-Elena Udrea: Arata cum ajungeau la politicieni (VIDEO)

Dezvaluire incendiara facuta de senatorul PMP Traian Basescu. Fostul presedinte a dat citire unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )