Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu medicii rezidenti. Ministrul Sanatatii a facut anuntul! Pentru a asigura o egalitate de sanse

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu medicii rezidenti. Ministrul Sanatatii a facut anuntul! Pentru a asigura o egalitate de sanse

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata, la Iasi, ca repartitiile la rezidentiat vor fi afisate, cel mai probabil, duminica. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu medicii rezidenti. Ministrul Sanatatii a facut anuntul! Speram ca efectele sa se vada in cativa ani

Vesti bune pentru rezidenti. Absolventii care au obtinut punctaj de trecere vor putea profesa si in mediul privat sau in spitalele militare si judetene.

Ce se intampla cu medicii rezidenti din Romania. Ordonanta de Urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care le permite rezidentilor sa se pregateasa in spitalele judetene ori private a fost publicata in Monitorul Oficial. Ministerul Sanatatii urmeaza sa stabileasca in ce unitati medicale vor fi trimisi rezidentii si care sunt criteriile dupa care vor fi alesi formatorii lor. in lumea medicala, parerile sunt insa impartite. Medicii rezidenti vor .

Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV. Andrei Aradits a facut anuntul pe internet

Pro TV, luni seara, a difuzat ultimul episod din sezonul doi al serialului Vlad, unul din cele mai vizionate seriale, conform oficialilor din trust, fanii intrebandu-se daca va mai exista un nou sezon. Ce se intampla cu serialul Vlad de la PROTV Dupa doua sezoane, Vlad a ajuns la final, cu schimbari de situatii si .

Ce a gasit ministrul Sanatatii in unele spitale iesene: Sobe din secolul 18 si saloane nerenovate din timpul studentiei sale

Ministrul Sanatatii Victor Costache a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca in timpul unei vizite efectuate la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi a vazut si saloane in care nu s-au facut investitii de aproximativ 20 de ani.

MINISTRUL SANATATII: Birocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical romanesc trebuie sa dispara

Ministrul Sanatatii Victor Costache sustine ca, biocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical romanesc trebuie sa dispara,el precizand ca in perioada celor 12 ani cat a muncit in Franta nu a fost nevoit sa ajunga vreodata la Ministerul Sanatatii de acolo si amintind batalia de sase luni pe care el insuti a dus-o pentru echivalarea unor diplome europene, conform News. ro.

Proiectele mari de infrastructura, prioritatea Guvernului Orban. Victor Costache, ministrul Sanatatii: Saptamana viitoare se va semna contractul de finantare pentru spitalul regional din Iasi

Prioritatea Guvernului Orban este demararea proiectelor mari de infrastructura, a anuntat Victor Costache, ministrul Sanatatii, precizand ca, la inceputul anului 2020, va prezenta un program pentru sistemul.

Ministrul Sanatatii: Birocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical trebuie sa dispara

Ministrul Sanatatii Victor Costache sustine ca birocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical romanesc trebuie sa dispara, el precizand ca in perioada celor 12 ani cat a muncit in Franta nu a fost nevoit sa ajunga vreodata la Ministerul Sanatatii de acolo si amintind batalia de sase luni pe care el insuti a dus-o pentru echivalarea unor diplome europene.

Ministrul Sanatatii: in momentul de fata suntem intr-o perioada critica pentru sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, vineri, ca, in momentul de fata, sistemul sanitar se afla intr-o perioada critica.

Ce vrea PSD sa faca acum cu alocatiile copiilor. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va depune un proiect de lege in Parlament pentru modificarea Legii bugetului, astfel incat alocatiile copiilor sa fie dublate. Presedintele interimar al PSD a amintit ca si PNL a facut la fel la dezbaterile pe buget care au avut loc anul trecut, deci nu crede ca Guvernul condus de .

Ministrul Sanatatii, despre spitalele din Iasi: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studentiei mele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca sunt necesare investitii pentru a imbunatati conditiile in care sunt tratati pacientii care ajung in spitalele din Iasi. Acesta a dat exemplele unor saloane in care nu s-a mai schimbat nimic de pe vremea cand era student, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )