Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce vrea PSD sa faca acum cu alocatiile copiilor. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce vrea PSD sa faca acum cu alocatiile copiilor. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va depune un proiect de lege in Parlament pentru modificarea Legii bugetului, astfel incat alocatiile copiilor sa fie dublate. Presedintele interimar al PSD a amintit ca si PNL a facut la fel la dezbaterile pe buget care au avut loc anul trecut, deci nu crede ca Guvernul condus de . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu: Am vobit cu Caprar si mi-a zis ca e DNA la PSD. Nu vom face scut sa aparam pe cineva

Procurorii DNA au descins luni dimineata la mai multe adrese din Arad si Timisoara, in ancheta fiind vizati si trei parlamentari de la PSD. Presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a confirmat ca procurorii DNA au calcat in sediile PSD.

PSD va depune un proiect pentru dublarea alocatiilor copiilor. Ciolacu: PNL a facut la fel anul trecut (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca partidul pe care il conduce va depune in Parlament un proiect de modificare a Legii bugetului pe anul viitor, astfel incat alocatiile copiilor sa se du.

Decizie-surpriza dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Marcel Ciolacu a anuntat ce vrea sa faca PSD

PSD a anuntat ca NU ia in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in .

Gabriela Firea ar vrea sa fie numarul 2 n PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Gabriela Firea a anuntat ca nu ar exclude o candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adaugat ca va candida momentan pentru sefia PSD Bucuresti si l-ar putea sustine la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

Recursul compensatoriu si pensiile speciale - principale cauze identificate de PSD care au dus la pierderea alegerilor europarlamentare. Cum vrea PSD sa creasca electoral

Social democratii s-au certat luni in sedinta grupurilor parlamentare pe tema pensiilor speciale. O parte dintre parlamentarii PSD nu sunt de acord cu noua conducere a partidului si nu sustin amendarea legii pensiilor speciale. Marcel Ciolacu si apropiatii acestora au incercat sa-i convinga pe acestia ca este necesara o dezbatere publica.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocatiilor pentru copii, iar, daca Guvernul isi va asuma raspunderea, social-democratii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Nu exclud o alianta pentru rentregirea stngii la urmatoarele alegeri, inclusiv cu partidul lui Ponta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, la TVR, ca nu exclude o alianta pentru reintregirea stangii, la urmatoarele alegeri, inclusiv cu Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Ciolacu nu exclude o candidatura la Congresul PSD. El vorbeste si de o conducere aleasa pe baza de motiune: Adica vii cu un program politic, cu o echipaCiolacu, despre anticipate: Avem Guvern, presedinte si Parlament. Unde este criza in Romania?Marcel Ciolacu, despre declaratiile lui Ion Iliescu: Spre mirarea multora, ii dau perfecta dreptate.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

MARCEL CIOLACU: Exista un conflict juridic, atata timp cat o lege exista in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, ca doua dintre proictele pe care Guvernul si-a asumat raspundere sunt in procedura parlamentara, ceea ce ar reprezenta un conflict juridic de natura constitutionala. PSD va contesta la CCR legea care abroga OUG 51 2019 si legea care proroga unele termene din justitie, conform News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )