Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu pensiile romanilor: Anunt important pentru cei care au salariu de pana in 3.000 de lei!

B1 B1,
Ce se intampla cu pensiile romanilor: Anunt important pentru cei care au salariu de pana in 3.000 de lei!

Cei care au contribuit la pilonul 2 pot chiar sa dea statul in judecata, cu sanse de castig. Caracterul optional al pilonului 2 va afecta pensiile romanilor, au afirmat administratorii de pensii private, care. continuă pe B1

Veste CATASTROFALA pentru multi romani! Schimbari MAJORE pentru cei care vor sa obtina PERMISUL DE CONDUCERE!

Anul acesta vor avea loc mai multe schimbari care ii va viza pe cei care vor urma sa obtina permisul auto. Daca in anii trecuti carnetul se obtinea mai usor, acum lucrurile s-au schimbat.

CSM renunta la pragul de 50.000 de euro pna la care abuzul n serviciu, pentru cei care nu sunt functionari publici, nu era pedepsit / Acum se propune reducerea la jumatate a pedepselor pentru plata prejudiciului

Consiliul Superior al Magistraturii a decis sa renunte la pragul de 50. 000 de euro pana la care abuzul in serviciu si alte infractiuni de serviciu comise de alte persoane, si nu de functionarii publici, sa fie considerate infractiuni, propunand in schimb o reducere la jumatate a pedepselor, in cazul acoperii integrale a prejudiciului.

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie, depus la Teatrul Bulandra. Cei care l-au apreciat ii pot aduce un ultim omagiu

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie a fost depus vineri dimineata la Teatrul Bulandra, de la ora 10. 00, la Sala Liviu Ciulei, unde va ramane pana la ora 16. Cei care l-au cunoscut si indragit.

Anunt incredibil pentru fanii Exatlon Romania: Nimic nu va mai fi ca inainte! Ce se intampla e fara precedent!

Exatlon ajunge, miercuri, la final, chiar daca fanii nu isi doresc acest lucru, iar, in acest context, Kanal D trebuie sa gaseasca un inlocuitor pentru emisiunea de prime time care ocupa cinci din sapte zile i.

Moartea vine de unde te astepti mai putin: Din pacate pentru romani, toti cei care au consumat aceasta leguma trebuie sa stie ca...

Fraza moartea vine de unde nu te astepti nu a fost niciodata mai adevarata, sustin specialistii, in cazul unora dintre alimente. Cartofii incoltiti nu sunt buni pentru consum. Aceasta leguma.

VIDEO: Microsoft face industria jocurilor mai accesibila pentru cei cu dizabilitati

Microsoft a dezvaluit astazi un nou controler, Xbox Adaptive, care raspunde nevoilor comunitatii de jucatori cu dizabilitati. Nu se aseamana cu versiunile anterioare ale dispozitivului cu care am ajuns sa ne obisnuim, insa ar putea face jocurile mai accesibile ca niciodata, scrie Motherboard.

Eroul Zilei. Carte istorica pentru cei mici

Marea Unire pe intelesul celor mai mici. O carte realizata exclusiv pentru copii abia a iesita de sub tipar. Evenimentul istoric, personajele marcante ale perioadei, toate se ragasesc in volumul c.

SCHIMBARI majore pentru romanii care au BULETINE de IDENTITATE! Decizie de ultima ora

Incepand cu 25 mai 2018 se va aplica in toate statele membre ale Uniunii Europene UE) Regulamentul GDPR general data protection regulation) care aduce modificari substantiale in ceea ce priveste prelucrarea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )