Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moartea vine de unde te astepti mai putin: Din pacate pentru romani, toti cei care au consumat aceasta leguma trebuie sa stie ca...

B1 B1,
Moartea vine de unde te astepti mai putin: Din pacate pentru romani, toti cei care au consumat aceasta leguma trebuie sa stie ca...

Fraza moartea vine de unde nu te astepti nu a fost niciodata mai adevarata, sustin specialistii, in cazul unora dintre alimente. Cartofii incoltiti nu sunt buni pentru consum. Aceasta leguma. continuă pe B1

Cine va mosteni AVEREA uriasa a lui Michael Schumacher! Din pacate, fostul mare pilot de Formula 1...

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher 49 de ani) continua sa fie critica. Au trecut cinci ani de la accidentul suferit in timp ce schia. Toate relatarile referitoare la situatia lui converg.

CSM: Nu am propus instituirea unui prag valoric n cazul vreunei infractiuni, cu att mai putin pentru abuz n serviciu n cazul functionarilor publici sau pentru coruptie

Consiliul Superior al Magistraturii nu a propus instituirea unui prag valoric in cazul vreunei infractiuni, cu atat mai putin in cazul infractiunii de abuz in serviciu savarsita de functionarii publici sau in cazul infractiunilor de coruptie, precizeaza CSM, intr-un comunicat publicat marti.

Din pacate anuntul trist tocmai a fost facut: Este vorba despre unul din cei mai mari artisti ai momentului. Romanii au ramas inmarmuriti...

Din cauza unor probleme severe de sanatate, David Garrett isi amana concertele din cadrul turneului sau mondial. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, show-urile.

incepem ziua cu o veste trista: Din pacate este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel... (FOTO)

Dupa ce si-a pierdut colega de scena si cea mai buna prietena, pe Stela Popescu, si a intampinat atat el cat si sotia probleme de sanatate grave, Alexandru Arsinel si-a gasit linistea in credinta s.

Este informatia momentului: Dan Voiculescu, internat de URGENTA la spital. Din pacate...

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost internat, marti, de urgenta, potrivit unor surse apropiate ale barbatului. Acesta a mai fost internat de urgenta si inainte de eliberarea conditionata, din cauza unei.

A pierdut lupta... Din pacate este vorba despre Andra: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Andra, in varsta de 31 de ani, nu mai are silueta de invidiat cu care ne-a obisnuit in urma cu cativa ani. Artista a fost surprinsa recent intr-o zona din Bucuresti, iar aparitia nu a fost una.

A pierdut lupta... Din pacate este vorba despre ANDRA: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Andra, in varsta de 31 de ani, nu mai are silueta de invidiat cu care ne-a obisnuit in urma cu cativa ani. Artista a fost surprinsa recent intr-o zona din Bucuresti, iar aparitia nu a fost una.

Secretele mai putin cunoscute care se ascund in pachetele cu carti de joc

Pachetele cu carti de joc sunt vandute aproape oriunde in lume si aproape orice persoana a jucat macar o data in viata sa un joc de carti. insa cartile de joc ascund o serie de secrete mai mutin.

Premiera pentru Laserul de la Magurele A fost testata functionarea ntregului sistem, la o putere intermediara care l face cel mai puternic din Europa

Punct de cotitura in proiectul laserului de la Magurele: astazi a fost testata pentru prima data functionarea intregului sistemul de laseri, iar rezultatele sunt excelente, a declarat pentru HotNews. ro directorul ELI-NP, Nicolae Zamfir. Testarea s-a facut pe o putere intermediara, de 3 PW, care face insa ca Romania sa aiba in acest moment cel mai puternic laser din Europa, a afirmat oficialul. Obiectivul de 10 PW este planificat sa fie atins in februarie anul viitor.

Scandal in Japonia: Un tren a plecat cu 25 de secunde mai devreme din gara. Cum a reactionat compania

O companie feroviara din Japonia si-a cerut scuze dupa ce un tren a parasit o statie cu 25 de secunde mai devreme. Conductorul a crezut ca trenul era programat sa plece din statie la ora 07:11, si nu la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )