Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale, exceptati de intrarea in carantina la intoarcerea in tara

Potrivit unui anunt al lui Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior din Ungaria, cetatenii romani care au permis de sedere permanenta in Ungaria si vin sa.

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful .

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Ce se intampla cu vaccinul anti-covid-19 al lui Vladimir Putin. Presedintele rus a facut anuntul

S-a aflat ce se intampla cu vaccinul anti-covid-19 al lui Vladimir Putin. Presedintele rus Vladimir Putin a pledat pentru un tratat international pentru interzicerea armelor in spatiu si a dat gratis vaccinul rus pentru COVID-19 angajatilor ONU, in timpul unui discurs inregistrat prezentat marti la ONU, relateaza dpa si AFP. Ce le-a oferit Vladimir Putin .

Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Raed Arafat a facut anuntul

Secretarul de stat, Raed Arafat afirma ca autoritatile din Romania si-au propus sa nu mai ajunga la masuri restrictive drastice, cauzate de raspandirea epidemiei de coronavirus, insa nu este exclusa implementarea unor astfel de masuri daca situatia va deveni dramatica. Raed Arafat a facut anuntul. Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Vineri .

Serena Williams, primele declaratii despre retragere. A facut anuntul chiar azi: S-a terminat

Serena Williams a implinit sambata 39 de ani si se pregateste pentru startul unui turneu de Grand Slam. Se afla la Paris, acolo unde se pregateste pentru Roland Garros 2020, competitie care incepe maine. in prima runda, Serena o va infrunta pe Kristie Ahn, partida programata in cursul zilei de luni. Compatrioata sa, in varsta .

Anna Lesko a facut anuntul despre nunta. Ce a dezvaluit concurenta de la Ferma

Anna Lesko vine cu dezvaluiri picante despre nunta. Ce a marturisit una dintre cele mai apreciate concurente de la Ferma Oraseni vs. Sateni? Cantareata a dat tot din casa. Care este viziunea ei despre o noua relatie si ce crede despre trecutul alaturi de tatal copilului ei? Anna Lesko, confesiuni neasteptate la un an de .

Bancile si serviciile de telecomunicatii din Ungaria au fost vizate de un atac informatic din Asia

Unele banci si servicii de telecomunicatii din Ungaria si-au oprit, joi, pentru scurt timp activitatea, dupa ce au fost vizate de un atac informatic lansat de pe servere din Rusia, China si Vietnam, a anuntat sambata grupul de telecomunicatii Magyar Telekom, transmite Reuters, conform Agerpres.

Guvernul maghiar a decis: fara carantina pentru romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale

Anuntul a fost facut de Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior, potrivit MTI.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )