Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest . continuă pe Playtech

Salariu minim pe economie in 2020. Valorile pentru salariul minim net si brut in anul 2020

Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2020. Potrivit premierului Ludovic Orban, exista trei scenarii pentru majorarea salariului minim brut. Scenariul de baza prevede majorarea salariului minim.

LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, insa nu a precizat cuantumul cu care va fi majorat, aratand ca, in prezent, se face o analiza care ia in calcul propunerile sindicatelor si patronatelor.

Ludovic Orban: Salariul minim va creste. Facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, dar nu a precizat c.

Ludovic Orban, discutii cu sindicatele si patronatele: Salariul minim va creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca a avut discutii productive cusi sindicatele privind majorarea salariului minim pe economie. Liderul PNL a reiterat faptul casalariul minim pe economie va.

Ludovic Orban: Propunerile sindicatelor pe salariul minim vor sta la baza discutiilor de anul viitor

Unii au venit cu dorinta de a face mecanismul de crestere a salariului minim bazat pe prognoze, potrivit premierului Ludovic Orban, care a dat de inteles ca e o diferenta intre prognoza si rezultatul final.

Ce se intampla cu salariul minim: sindicatele nu sunt de acord cu Executivul Orban

Negocierile dintre Guvern, sindicate si patronate in privinta salariului minim s-au blocat. Sindicalisii au propus o crestere neta de 100 de lei, varianta care era in planul PSD si care nu pare sa fie pe.

LUDOVIC ORBAN: Cresterea calitatii educatiei in Romania trebuie realizata prin masuri de substanta, nu prin masuri cosmetice

Cresterea calitatii educatiei in Romania trebuie realizata prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre rezultatele Romaniei la testele PISA: Cresterea calitatii in educatie trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri cosmetice

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, in contextul rezultatelor slabe ale Romaniei la testarea PISA 2018, ca sporirea calitatii educatiei trebuie facuta prin masuri de substanta si nu prin masuri co.

Premierul Ludovic Orban se spala pe maini de scandalul cursului de schimb

Ludovic Orban se spala pe maini de scandalul cursului de schimb. in vreme ce mai multi analisti au sustinut ca euro a explodat din cauza declaratiilor lui Florin Citu, premierul sustine ca de vina ar fi.

Ludovic Orban: Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari. Avem acum sansa reala sa traim intr-o tara democratica, in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari si cel al implinirii unui nou vis al romanilor, sustine premierul Ludovic Orban. Presedintele PNL transmite ca acum avem sansa re.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )