Libnet.ro
UNICEF

16:00

LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Salariul minim va creste, facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, insa nu a precizat cuantumul cu care va fi majorat, aratand ca, in prezent, se face o analiza care ia in calcul propunerile sindicatelor si patronatelor. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Salariul minim va creste. Facem analize

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca salariul minim pe economie va creste, dar nu a precizat c.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, discutii cu sindicatele si patronatele: Salariul minim va creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca a avut discutii productive cusi sindicatele privind majorarea salariului minim pe economie. Liderul PNL a reiterat faptul casalariul minim pe economie va.

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

Ludovic Orban: Companiile de stat trebuie listate la bursa

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca toate companiile de stat trebuie listate la bursa, deoarece evaluarea companiei se face de catre piete, iar transparenta companiilor creste, dupa ce ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca CEC Bank va fi listat la BVB, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, invitat la Chisinau de catre premierul Ion Chicu

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul sau roman, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, urandu-i cele mai cordiale felicitari si urari de sanatate, pace si prosperitate, transmite IPN.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta de 101 ani de la Marea Unire avem acum sansa sa schimbam lucrurile in bine, sa traim intr-o tara.

Salariu minim pe economie in 2020. Valorile pentru salariul minim net si brut in anul 2020

Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2020. Potrivit premierului Ludovic Orban, exista trei scenarii pentru majorarea salariului minim brut. Scenariul de baza prevede majorarea salariului minim.

Ludovic Orban: Propunerile sindicatelor pe salariul minim vor sta la baza discutiilor de anul viitor

Unii au venit cu dorinta de a face mecanismul de crestere a salariului minim bazat pe prognoze, potrivit premierului Ludovic Orban, care a dat de inteles ca e o diferenta intre prognoza si rezultatul final.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa pregatim un proiect de lege care sa repare inechitatile din domeniul pensiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca, in baza unei analize pe termen mediu si lung a sustenabilitatii sistemului de pensii, se doreste pregatirea unui proiect de lege care sa repare toate inechitatile din acest domeniu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )