Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Ludovic Orban, anunt important despre majorarea promisa de Guvernul Dancila

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Ludovic Orban, anunt important despre majorarea promisa de Guvernul Dancila

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi, si. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Ludovic Orban anunt din plenul Parlamentului: Se modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca noul Guvern va lua foarte in serios recomandarile din raportul MCV, vor fi reluate dezbaterile pe codurile penale, dar si pe legile justitiei. Citeste.

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora: Am incredere ca va fi majoritate, inclusiv parlamentari de la PSD care vor vota Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, estimeaza ca Guvernul va fi votat, luni, in plenul reunit de 237-243 de parlamentari, inclusiv de la PSD, subliniind ca nu-siamintestevreun vot de investire a.

Mihai Fifor, anunt despre salariul minim: Ludovic Orban ameninta ca va anula cresterea pregatita de PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, atrage atentia asupra programului de guvernare al celor de la PNL. Mihai Fifor sustine ca cei platiti cu salariul minim pe economie nu vor mai avea parte de majorarile.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Angajatorii sustin ca pot creste salariul minim cu numai 50 lei

Majoritatea angajatorilor sustine ca isi permit sa creasca salariul minim cu numai 50 de lei, iar majorarea lui la 2. 262 lei va crea dificultati, precum cresterea preturilor si concedieri.

Ludovic Orban, in Parlament: PSD lanseaza numai minciuni gogonate si incearca sa sperie oamenii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca are in vedere modificarea actelor normative care au avut efecte negative in economie, precum OUG 114. Vom incerca modif.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )