Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc . continuă pe Playtech

Ludovic Orban anunt din plenul Parlamentului: Se modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca noul Guvern va lua foarte in serios recomandarile din raportul MCV, vor fi reluate dezbaterile pe codurile penale, dar si pe legile justitiei. Citeste.

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora: Am incredere ca va fi majoritate, inclusiv parlamentari de la PSD care vor vota Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, estimeaza ca Guvernul va fi votat, luni, in plenul reunit de 237-243 de parlamentari, inclusiv de la PSD, subliniind ca nu-siamintestevreun vot de investire a.

Avertismentul lui Ludovic Orban. Premierul desemnat anunta masuri urgente

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul E.

Avem un nou guvern, condus de Ludovic Orban. Filmul aparitiei sale

Foarte bun discursul lui Ludovic Orban de prezentare al noului Guvern. Diagnoza clara pe fiecare domeniu si masuri realiste propuse. Fara cuvinte pompoase si cu cifre clar explicate.

Ludovic Orban: Prima sedinta de investitura boicotata in 30 de ani Ce masuri propune premierul desemnat si ce mesaj a avut pentru fiecare partid din Parlament (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, in debutul sedintei de investitura din plenul reunit al Parlamentului, ca PNL si partidele ce vor sprijini noul cabinet trebuie sa readuca Romania pe un.

Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Presa internationala scrie, luni seara, despreinvestirea Cabinetului Ludovic Orban. Guvernul minoritar de centru al premierului roman desemnat Ludovic Orban a obtinut votul de incredere al.

Surpriza! Ce a raspuns Ludovic Orban cand a fost intrebat despre salariul sau!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private. intotdeauna, banii pe care i-am castigat, i-am castigat in relatii cu.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Ludovic Orban, despre ultimele calcule privind investirea Guvernului: Putem obtine intre 237 si 243 de voturi

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator, duminica seara, ca guvernul sau va primi luni in Parlament votul de investitura, in ciuda boicotului PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )