Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce se intampla cu Survivor Romania, in contextul crizei sanitare. Situatia din Republica Dominicana

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Survivor Romania, in contextul crizei sanitare. Situatia din Republica Dominicana

Republica Dominicana, tara in care se filmeaza Survivor Romania, difuzat pe Kanal D, isi inchide granitele din cauza pandemiei de COVID-19. Ce se intampla pe meleagurile exotice in mijlocul acestei isterii internationale? Republica Dominicana isi inchide granitele. Ce se intampla cu Survivor Romania in contextul crizei sanitare? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor . continuă pe Playtech

IN CONTEXTUL CRIZEI CORONAVIRUSULUI: Siegfried Muresan anunta organizarea unei sesiuni plenare extraordinare pentru aprobarea masurilor propuse de Comisia Europeana

Conferinta Presedintilor de Grupuri Parlamentare din Parlamentul European a decis, astazi, organizarea unei sesiuni plenare extraordinare a Parlamentului European, joi, 26 martie, ora 10:00 pentru a aproba prin vot masurile propuse, saptamana trecuta, de Comisia Europeana, in contextul crizei coronavirusului, a anuntat deputatul european Siegfried Muresan PNL PPE).

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 17 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! .

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )